Palladium 2018

Stockholms Distriktsläger sommaren 2018 på Vässarö.

Under vecka 13 kommer vi i lägergruppen berätta, inspirera och dela med oss av information angående sommarens läger. Har du som förälder frågor eller funderingar om vad ett scoutläger är, passa på att komma. Vi håller mötena mellan måndag och torsdag i Karsvik, kom när det passar. Mötena kommer vara i ca en halvtimme och det bjuds på fika.

  • Måndag (26/3): Klockan 18:45
  • Tisdag (27/3): Klockan 18:45
  • Onsdag (28/3): Klockan 18:45
  • Torsdag (29/3): Klockan 18:45

Anmälan är nu öppen

Anmälan som scout

Som scout anmäler du dig som inloggad på hemsidan. Du loggar in med scoutens medlemsnummer (som du fått i mailet) samt lösenord från vårt medlemsregister scoutnet. Om du glömt lösenordet beställer du ett nytt i Scoutnet. - Klicka här!

Observera att du måste logga in som den medlem du vill anmäla. Om du vill anmäla fler scouter måste du logga ut och in igen för varje scout.

Anmälan - scout

Anmälan som Ledare

Som ledare/förälder anmäler du dig själv som Ledare

Anmälan - ledare

Scouter!

Jag hoppas att ni har möjlighet att hjälpa mig med en stor utmaning. På Vässarö verkar sedan en tid det lite säregna teatersällskap som driver teatern Palladium. Sällskapet är svåra att beskriva såväl till kynne som utseende, men precis som det namn deras teater bär, verkar de besynnerligt mångtydiga. Teatersällskapet förefaller vara inblandade i en rad varierande aktiviteter och jag har en stark känsla av att de bakom sin konstnärliga fasad döljer något eller möjligen själva brottas med ett svårt mysterium. Jag misstänker att pjäsen de repeterar ”Saknaden – ett skådespel i två akter”, ligger betydligt närmare sanningen än sällskapets medlemmar själva anar eller vill erkänna ...

Jag behöver all hjälp jag kan få då jag i månadsskiftet juli och augusti ska ge mig in i denna värld på gränsen mellan verklighet och fantasi.
Välkommna till Vässarö!

Neo

Välkommen till Mälarscouternas sommarläger Palladium 2018!

Tid och plats

I år åker vi till Vässarö i skärgården för Mälarscouternas traditionella sommarläger.

  • Spårare:  1 augusti - 4 augusti. Pris: 1700 kr.
  • Upptäckare, Äventyrare och Utmanare: 28 juli - 4 augusti. Pris: 2700 kr.

Anmälan

Anmälan är nu öppen! Anmäl dig på malarscouterna.se och betala in lägeravgiften till Mälarscouternas SWISH 123 609 64 81 eller plusgiro, 15 98 17-6 . Ange scoutens namn som referens på betalningen. Sista anmälnings- och betalningsdag är 30 april. När anmälan är inskickad och vi har mottagit betalningen är du definitivanmäld. Vid avanmälan tas en avgift på 500 kr. Vid avanmälan efter 1 juni sker ingen återbetalning.

Anmälan för scouter är personlig och du behöver därför logga in som den medlem du skall anmäla.

Du loggar in med medlemsnummer samt lösenord från vårt medlemsregister scoutnet. 

Om du glömt lösenordet eller inte loggat in tidigare beställer du ett nytt i Scoutnet. - Klicka här!

Om du vill anmäla fler scouter måste du göra deras anmälan inloggad som dem.

Anmälan för ledare/förälder sker utan inloggning.

Följ med som förälder

På scoutläger är vi ett stort gäng ledare som hjälps åt att bland annat laga mat, leda aktiviteter och bygga upp lägerplatsen. Som ledare åker du utanför en föräldraroll, en viktig del av scouting är att klara sig själv. Vill du engagera dig och vara en del av vårt läger? Gå in på malarscouterna.se och anmäl dig som ledare! Ledare t.o.m. 26 år betalar 300 kr och övriga ledare betalar 600 kr.

Mer information och kontakt

I början av juni skickas lägerbrev 2 ut till alla anmälda, där får ni information om resa, exakta tider, packlista med mera. Vid frågor eller funderingar, kontakta ledarna på din avdelning eller lägercheferna på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi ses på Vässarö! 

Alexander Astély, Isak Ednertz och Axel Näf,
Lägerchefer Palladium 2018

Mälarscouterna

Om du har problem med anmälningen kan vi tipsa om denna instruktionsvideo:


Vecka 32 åker Mälarscouterna på sommarläger på Vässarö tillsammans med alla andra scouter i Stockholm - på ett Distriktsläger. I sommar heter lägret Palladium 2018.

Mer information kommer..

Om du funderar på hur det kan vara på ett läger och hur det ser ut på Vässarö kan vi tipsa om de här filmerna från Mälarscouternas läger 2015: