Yggdrasil

Äventyraravdelningen Yggdrasil har möten i Karsvik på onsdagar 19:00-21:00.

Inbjudan Halloween-hajk!

Höstlovet och Halloween närmar sig med stormsteg och du som är Äventyrarscout bjuds nu in till en spännande Halloween-hajk. Vi kommer vandra en bit och därefter slå läger i närheten av K2 på Lovön.
Vi samlas lördag 23 oktober klockan 9.00 i utanför ICA Brommaplan. Vi är tillbaka vid Brommaplan på söndagen ca 11:15.

Packningslista hittar ni på hemsidan: Utrustningslista vandring.pdf

Anmälan sker HÄR absolut senast 17/10 men gärna tidigare Kostnad 201 kr som ni swishar i samband med anmälan
Vid frågor, kontakta din avdelningsledare: al.yggdrasil@malarscouterna.se

Höstterminen på Yggdrasil drar igång onsdagen den 1:a September (v35) kl 19:00-21:00 i Karsvik. Terminens möten pågår därefter varje onsdag till och med v.49, bortsett från höstlovet v44. Terminsprogrammet ser ni i kalendern och bifogas även som pdf för nedladdning.

Alla som ska börja Yggdrasil ska ha fått ett mail utskickat med mer info om avdelningen och annan viktig information. Om detta inte kommit fram, kontakta gärna al.yggdrasil@malarscouterna.se.

Bilagor
Ladda ner den här filen (Terminsprogram Yggdrasil HT 2021 v1p0.docx.pdf)Terminsprogram Yggdrasil HT 2021[Terminsprogram Yggdrasil HT 21][ ]

Efter sportlov och ett digitalt distansmöte kör vi åter möte ute på plats i Karsvik nu på onsdag 17/3.

Vi ses!

Äntligen dags!

Terminsstarten är på onsdag 3:a februari klockan 19:00 och alla får mail innan möte (senast tisdag kväll) om hur vi digitalt kopplar ihop oss för terminens första möte.

Välkomna!

Hej Yggdrasil,

Vi avvaktar att få förutsättningar att genomföra vår årliga Lucia/Advents-hajk som var planerad till kommande helg 27-29/11. Vi återkommer med datum i samband med vårterminens program.