Yggdrasil

Äventyraravdelningen Yggdrasil har möten i Karsvik på onsdagar 19:00-21:00.

 Snart är det dags för årets luciahajk! Det är en av de mest uppskattade hajkerna på året där vi på avdelningen träffas över en helg och julbakar, myser och har kul! Vi håller anmälan uppe ett litet tag till så alla hinner anmäla sig - sista anmälningsdag är nu på söndag 24/11!

Tid och plats

  • Vi samlas på Brommaplan 18.15 fredagen den 29:e november och åker gemensamt ut till K2. Den som vill kan välja att cykla med Teo, för att inleda hajken lite mer äventyrligt.

  • Hajken är slut vid Brommaplan kl 11.15 söndagen den första december.

Pris och anmälan

Anmälan till hajken sker genom att gå in på https://malarscouterna.se/app/anmalan och logga in. Efter inloggning kan det vara nödvändigt att hitta tillbaka till Appar - Anmälan, där du hittar anmälningsformuläret. Gör detta senast onsdag 20:e söndag 26:e november. Hajken kostar 200 kronor, som betalas via swish i samband med anmälan. Om hajkavgiften är ett problem, hör av dig till al.yggdrasil@malarscouterna.se så löser vi det.

Julklappsbyte & övrigt

På hajken kommer vi även ha ett julklappsbyte, så alla scouter ska ha med en egen present som de själva skulle uppskatta (värde på 50kr ungefär). Vi kommer mest att vara inne, men se till att ha med varma kläder iallafall eftersom vi kommer vara ute en del. Den som vill bada kallt kommer få tillfälle att göra det under hajken :)

 

Varmt välkomna önskar Yggdrasilledarna!

 Här kommer höstens terminsplanering!

Vi ska ut på en resa, och inte vilken resa som helst: The World Forest samlar alla i Yggdrasil, Mockasinerna och Olympen för ett äventyr du sent kommer att glömma!

Tider

Vi samlas 19.00 fredagen den 26:e april vid Norrby Skogs parkering på Lovön.

Vi räknar med att avsluta ca klockan 14.00 söndagen den 28:e april i Karsvik.

Anmälan

Du anmäler din scout via hemsidan malarscouterna.se. Logga in med samma inloggning som till scoutnet. Gå in på Appar => Hajkanmälan, skriv in detaljerna och skicka in. Betala via swish enligt instruktion, hajken kostar 200 kronor. Sen är anmälan klar! Har du några frågor kring anmälan, hör av dig till mig.

Sista anmälningsdag är 21:a april.

Mat fixas av ledare, men scouterna kommer tillaga den.

Utrustning

Utgå från Mälarscouternas packlista. Vi kommer vara ute hela hajken, och sova i vindskydd, så kläder efter oväder behövs. Det är också viktigt med vatten, alla måste ha med minst 1,5 liter i egen packning för disk och att dricka.

Ta med SL-kort!

Vi ses på hajken!

 

Vi träffas lördagen den 16e mars klockan 08.30 vid Mälarscouternas förråd vid Islandstorget. Ta med SL-kort!

Vi räknar med att avsluta ca klockan 14.00 söndagen den 17e mars i Karsvik.

Anmälan sker genom att skicka ett mail till era ledare och att betala in hajkavgiften på 150 kronor senast 12e mars. Swish 123 609 64 81 ange ”Vinter scoutens namn” (hela namnet)

Patrullen kommer att planera, köpa in och laga maten själva med stöd av sina ledare.

Läs bifogade: Inbjudan, Utrustningslista Vinter och Tips & Trix

Kolla din egen utrustning och se till att komma med på årets coolaste hajk!

Maila eller ring till din ledare på Olympen, Yggdrasil eller Mockasinerna

//Yggdrasil ledarna

Nu på onsdag kommer vi köra isvett och bada isvak!

Vi träffas i Karsvik som vanligt och går ner till där vi får låna omklädningsrum och brygga av båtklubben. Ta chansen att testa att bada i vak och att ta sig upp.

Tag med handduk och ombyteskläder. En uppsättning att bada i och en att gå hem i. Glöm inte mössa.