Yggdrasil

Äventyraravdelningen Yggdrasil har möten i Karsvik på onsdagar 19:00-21:00.

Välkommen på Cykelhajken “Spiondramat”!

Yggdrasil har blivit kontaktade av scouternas högsta ledning för att hjälpa rädda världen i ett hett uppdrag! Tillsammans löser vi givetvis detta och ger oss ut på ett äventyr med våra cyklar för att ta oss an uppgiften.

Tid & Plats

Samling 9.00 lördagen den 3:e oktober vid Karsvik.

Hajkplats meddelas föräldrar under lördagen via hemsidan.

Tillbaka vid Karsvik 12.00 söndagen den 4:e.

Pris & Anmälan

Anmälan till hajken sker genom att gå in på https://malarscouterna.se/app/anmalan och logga in. Efter inloggning kan det vara nödvändigt att hitta tillbaka till Appar - Anmälan, där du hittar anmälningsformuläret. Gör detta senast söndag 27:e september. Hajken kostar 100 kronor, som betalas via swish i samband med anmälan. Hör av dig till al.yggdrasil@malarscouterna.se med frågor och funderingar.

Mat

Planeras delvis på mötet den 23:e september. Scouterna köper maten själva eller tillsammans i patrullerna. Vi tar med utrustning för matlagning över öppen eld. Alla ombeds ta med sig en termos med varmt vatten. Ledarna fixar enklare mellis och kvällsfika.

Packning och utrustning

Cykel ( hör av dig snarast om du saknar cykel så försöker vi hjälpa till att lösa det)

Mobiltelefon.

Packlista hittar du på hemsidan under  Bra att ha -> Utrustningslista

Packa för cykling, dvs gärna i cykelväskor om du har! Inte för stor ryggsäck om du ska cykla med den. Lämna lite plats över till några gemensamma saker som vi delar upp vid samlingen.

Se till att ha ett extra vattensäkrat, varmt,  klädombyte i fall prognosen säger regn.

Mat för lunch och middag på lördagen samt frukost till söndagen.

Ta med dricksvatten, åtminstone 2 liter per person samt en termos med varmt vatten.

 

Bilaga - Mottaget meddelande

Yggdrasil.

Ett hot mot allas vår framtid är nära förestående.

Er hjälp behövs.

 

Operationen inleds 2020-10-03 0900 (GMT+1) vid Karsviks Hage (59°20'38.7"N 17°54'44.3"E) och beräknas vara slutförd 2020-10-04 1200 (GMT+1).

 

Uppdraget kräver packning för övernattning utomhus som ska transporteras medelst cykel.

 

Medverkan föranmäls via Scoutkåren Mälarscouternas hemsida (https://malarscouterna.se), efter inloggning.

 

Hälsningar,

WOSM - WAGGS

 

Bilagor
Ladda ner den här filen (Cykelhajk inbjudan.pdf)Cykelhajk inbjudan.pdf[ ][ ]

Bifogat hittar ni terminsprogrammet som pdf. Ni kan också få in det i era kalendrar genom att följa länken  https://malarscouterna.se/ical och välja Yggdrasil.

 

Höstterminen på Yggdrasil drar igång onsdagen den 2:a September (v36) kl 19:00-21:00 i Karsvik. Terminens möten pågår därefter varje onsdag till och med v.50, bortsett från höstlovet v44. Terminsprogrammet publiceras här inom kort

Alla som ska börja Yggdrasil ska ha fått ett mail utskickat med mer info om avdelningen och annan viktig information. Om detta inte kommit fram, kontakta gärna al.yggdrasil@malarscouterna.se.

Varmt välkomna!

 Snart är det dags för årets luciahajk! Det är en av de mest uppskattade hajkerna på året där vi på avdelningen träffas över en helg och julbakar, myser och har kul! Vi håller anmälan uppe ett litet tag till så alla hinner anmäla sig - sista anmälningsdag är nu på söndag 24/11!

Tid och plats

  • Vi samlas på Brommaplan 18.15 fredagen den 29:e november och åker gemensamt ut till K2. Den som vill kan välja att cykla med Teo, för att inleda hajken lite mer äventyrligt.

  • Hajken är slut vid Brommaplan kl 11.15 söndagen den första december.

Pris och anmälan

Anmälan till hajken sker genom att gå in på https://malarscouterna.se/app/anmalan och logga in. Efter inloggning kan det vara nödvändigt att hitta tillbaka till Appar - Anmälan, där du hittar anmälningsformuläret. Gör detta senast onsdag 20:e söndag 26:e november. Hajken kostar 200 kronor, som betalas via swish i samband med anmälan. Om hajkavgiften är ett problem, hör av dig till al.yggdrasil@malarscouterna.se så löser vi det.

Julklappsbyte & övrigt

På hajken kommer vi även ha ett julklappsbyte, så alla scouter ska ha med en egen present som de själva skulle uppskatta (värde på 50kr ungefär). Vi kommer mest att vara inne, men se till att ha med varma kläder iallafall eftersom vi kommer vara ute en del. Den som vill bada kallt kommer få tillfälle att göra det under hajken :)

 

Varmt välkomna önskar Yggdrasilledarna!

Bilagor
Ladda ner den här filen (Inbjudan Luciahajk.pdf)Inbjudan Luciahajk.pdf[ ][ ]

 Här kommer höstens terminsplanering!