Mockasinerna

Äventyraravdelningen Mockasinerna har möten på torsdagar 19:00-21:00 i Karsvik

Välkomna tillbaka till Mockasinerna och en ny äventyrlig vår laughing

Terminsprogram våren 2021 hittar du här nedan.

Nu när det är som det är - läget och rekommendationer kan ändras - men vi har ändå en plan för hur vårterminen ska se ut. Sen kan det hända att vi måste ändra något. Därför har vi exempelvis inte satt ett datum för vårhajken men det ska bli en hajk, antingen över dagen eller eventuellt med en övernattning. 

Vi prioriterar möten ute före digitalt. Ett beslut baserat på enkäten i november.

Första mötet blir 4 februari! Mer info kommer i mailen.

Vi ses! /Ledarna

codys wildwest indians

Bilagor
Ladda ner den här filen (Mockasinerna VT2021.docx)Mockasinerna VT2021.docx[ ][ ]

Hej alla Mockasiner !

2020 går mot sitt slut. Det har varit ett annorlunda år på många sätt, men vi har under hela våren och större delen av hösten hållit möten och hajker med Mockasinerna. Vi är väldigt glada för det och uppskattar att ha fått träffa er alla fysiskt och hänga under mer eller mindre normala omständigheter.

Nu ser situationen lite annorlunda ut och med de rekommendationer som ligger så kommer vi inte kunna genomföra några relevanta möten eller hajker under resten av året, vilket är jättetrist. Vi har försökt med digitala möten, men med låg närvaro och efterfrågan så är det inte ett bra alternativ.

Vi vill därmed tacka alla för det här året och blickar framåt mot 2021, som vi hoppas ska ge oss många glada fysiska möten och hajker med övernattning i en mysig skogsglänta. Och en ny avdelningströja!

God jul och gott nytt år alla Mockasiner!

önskar Ledarna

Julbord Lemshaga 2012Delar av Mockasinernas Julbord på Luciahajken 2012 laughing

 

 Hej Mockasiner!

På torsdag samlas ni i patrullerna med uppgiften att planera ett möte för hela avdelningen. Till våren kommer vi förhoppningsvis kunna ha mer normala möten och liksom tidigare ska vi ha möten planerade av varje patrull.

Ni kommer att få mail med instruktioner och mall för planeringen. Patrullen kan träffas irl och/eller i digitala mötesrum i google meet. Vi kommer skicka ut länkar med mailen. 

Vi seslaughing

 0.31125400 1438682057image Ledarna

På torsdag 12 november ska vi prova att ha vårat första digitala möte. Ni behöver då ha tillgång till en dator eller telefon samt gärna något headset. På datorn kommer vi att använda webbläsaren eller google-Meet-appen samt appen Kahoot vilken också funkar både i webbläsaren men finns också som app för telefon. 

Vi möts i det detta mötesrum: https://meet.google.com/huo-csyw-pvu

Du trycker på länken ovan sen måste du godkännas av någon som redan är en del av videosamtalet. Om ett alias/smeknamn används, skriv gärna era riktiga namn.  

Därefter kommer ni även att få umgås i era patruller i nedanstående länkar: 

Commancherna - https://meet.google.com/hyy-poha-fji

Cheyennerna - https://meet.google.com/yrr-ayia-sye

Siouxerna - https://meet.google.com/rsf-piwk-cfp

I denna länk finns det mer beskrivet hur det går till samt lite tips och knep https://malarscouterna.se/om/hemsida/1895-guide-till-digitala-moten . Vi kommer även att börja mötet med att gå igenom detta så att ni får koll på hur det fungerar. 

Ring Sara på 0707324995, Björn på 0703024798  eller Håkan 072-20 90 657 om ni inte får det att fungera

Hej alla Mockasiner!
Hoppas det är bra med er allihopa! Vi har fått nya riktlinjer pga av covid 19 vilket ni hittar här: https://malarscouterna.se/om/nyheter/1893-malarscouterna-om-coronaviruset 

Vi i ledarteamet har kommit fram till att vi kommer ställa in mötet på torsdag den 5/11 pga av ledarbrist.
 
Vi kommer även försöka att ställa om till att ha vissa möten i digital form. Mer information om detta kommer att komma till de mötena där det är aktuellt.
 
På onsdagar under eftermiddag/kväll kommer vi att maila ut information och besked för mötet som sker på torsdagen. Det kan rör sig om samlingsplats, ev material till ett digitalt möte eller om mötet blir inställt. Denna information kommer även läggas ut på hemsidan här: https://malarscouterna.se/avdelningar/aventyrare/mockasinerna
 
Ta hand om er så hoppas jag att vi ses/hörs den 12/11!
Det är bara att ni hör av er till mig om ni har några funderingar. 
 
Med vänliga hälsningar 
Mockasinledarna via 
Sara Kjellin, Avdelningsledare