Valarna

Upptäckaravdelningen Valarna har möten på måndagar 19:00-20:30 i Karsvik.

Välkommen på Discohajk 2019!

Fredag till lördag, 22:e november till 23 november, så är det dags för discohajk för alla Mälarscouternas upptäckare. Under kvällen kommer vi äta middag, hålla disco och eventuellt se lite film. Det blir en mysig och rolig kväll, vi hoppas att många vill komma! Det kommer serveras middag på fredagen och frukost på lördagen.

Hämtning och lämning

Vi träffas 18.00 vid parkeringen Norrbyskog och går därefter gemensamt till K2. Det finns möjlighet för de som vill att sova över, annars går det att hämtas under kvällen. Hämtning under kvällen sker klockan 22.30 vid parkeringen Vattenverket. Klockan 11.00 på lördagen är hajken slut, och då är det hämtning vid parkeringen Norrbyskog. Vi uppmuntrar till samåkning.

Packning

Som utgångspunkt rekommenderas den vanliga packlistan, men långt ifrån allt behövs eftersom vi sover inomhus på K2. Däremot är det viktigt med ficklampa/pannlampa och kläder/skor som klarar skogsvandringen mellan parkeringen och K2. Det kommer vara mörkt och vandringen kommer pågå 30-45 minuter.

Anmälan: Anmälan sker via hemsidan. Skriv om du sover över och ifall du har några musikönskningar!

Hajken kostar 100 kronor, som ska betalas in till Mälarscouternas swish 123 609 64 81 i samband med anmälan. Följ instruktioner vid anmälan

Hjälp till som ledare!

För att det ska gå att genomföra hajken så bra som möjligt så vill vi ha extra hjälp från föräldrar. Både bara under kvällen och hela hajken. Om du kan följa med som extraledare, anmäl detta i samma anmälan som till din scout.

Varmt välkomna på discohajk!

Vilken rolig helg vi hade!

 

Här kan ni se fler bilder från hajken!

 

IMG_20191013_113507

 

Det är dags för scouterna att lösa det forna mysteriet och bryta förbannelsen som sedan länge härjar över de två familjerna på Adelsö och Birka. 

Tider

Vi samlas 8.15 lördagen den 12.e oktober vid Brommaplan för gemensam avfärd.
11.30 på söndagen är vi tillbaka till Brommaplan. Vi meddelar alla om det skulle bli ändringar.

Bussen går exakt 08.40 på lördagsmorgonen, så kom i tid. Vi kan inte vänta om någon kommer sent.

Anmälan

Du anmäler din scout via hemsidan malarscouterna.se. Logga in på hemsidan med samma inloggning som till scoutnet. Gå in på Appar => Hajkanmälan, skriv in detaljerna och skicka in. Betala via swish enligt instruktion, hajken kostar 200 kronor. Sen är anmälan klar! Har du några frågor kring anmälan, hör av dig till mig.

Sista anmälningsdag är 7:e oktober.

Följ med som förälder!

Du är varmt välkommen att följa med som ledare på hajken! Skriv in detta i anmälan. Som ledare följer du med gratis.

Utrustning

Utgå från Mälarscouternas packlista. Vi kommer vara ute hela hajken, och sova i tält, så kläder efter oväder behövs. Det är också viktigt med vatten, alla måste ha med minst 1,5 liter i egen packning för disk och att dricka. Alla måste också ta med en liten ryggsäck och liten vattenflaska för dagsvandring.

Andra frågor?

Hör av dig till Emma Rohdin, 0705572620 eller Julia Hedlund Kancans 0762097963

Vi ses på hajken!

 

Vi hälsar dig varmt välkommen till avdelningen Valarna! 

Terminens första möte är måndagen den 2:a september 19.00-20.30

Bifogat finner ni terminsplaneringen.

Varma hälsningar från Val-ledarna!

Välkomna till The Great Trip!

Vi ska ut på en resa, och inte vilken resa som helst: The Great Trip samlar alla Valar och Kräftor på hajk! Det är dags för en hajk du sent kommer att glömma!

Tider

Vi samlas 8.45 lördagen den 30:e mars vid Brommaplan för gemensam avfärd.
11.45 på söndagen är vi tillbaka till Brommaplan.

Anmälan

Du anmäler din scout via hemsidan malarscouterna.se. Logga in med samma inloggning som till scoutnet. Gå in på Appar => Hajkanmälan, skriv in detaljerna och skicka in. Betala via swish enligt instruktion, hajken kostar 150 kronor. Sen är anmälan klar! Har du några frågor kring anmälan, hör av dig till mig.

Sista anmälningsdag är 24:e mars.

Följ med som förälder!

Du är varmt välkommen att följa med som ledare på hajken! Skriv in detta i anmälan. Som ledare följer du med gratis.

Utrustning

Utgå från Mälarscouternas packlista. Vi kommer vara ute nästan hela hajken, och sova i tält, så kläder efter oväder behövs. Det är också viktigt med vatten, alla måste ha med minst 1,5 liter i egen packning för disk och att dricka.

Andra frågor?

Hör av dig till Teo (AL Valarna) eller Lena (AL Kräftorna)

Vi ses på hajken!

Bilagor
Ladda ner den här filen (THE GREAT TRIP 06-03-2019 at 22.32.08-rotated270.pdf)The Great Trip.pdf[ ]

Under våren har vi ett superprogram med många spännande aktiviteter, både nyheter och några favoriter som kommer tillbaka. Ta en titt i programmet. 

Bilagor
Ladda ner den här filen (VT-19-Valarna.pdf)VT-19-Valarna.pdf[ ]