Rover

alder-roverSom roverscout är du mellan 19-25 år. Du arbetar i projektform med andra roverscouter och utformar och genomför dina aktiviteter själv. Du kan vara med i nätverk tillsammans med andra som intresserar sig för samma frågor. Roverscouten reflekterar över sina upplevelser och sitt beteende.

Roverscouternas ledord: Gränslöshet, Redo, Utveckla, Ledarskap. Lyssna & Stötta

bok-roverVägvis är boken för sig som är eller vill bli roverscout. Den här boken hjälper dig att ta tillvara på alla möjligheter som finns som scout i den äldsta åldersgruppen - roverscouterrna. Förutom fakta, tips, intervjuer och mycket annat som beskriver roverscoutporgrammet är Vägvis fylld med verktyg och idéer för dig som vill driva projekt för att göra världen bättre.

Du färdas genom rovertiden med hjälp av ett färdvalen; ledarskapet, naturen, samhället eller kulturen. Vart och ett av färdvalen låter dig fördjupa dig inom området genom projekt, utbildningar och aktiviteter. Vägvis ger dig en ordentlig grund att stå på men din rovertid utformar du själv utifrån dina behov och dina intressen.

Scouterna gör dig redo för livet! Har du engagemanget ger Scouterna dig verktygen och gemenskapen. Genom Scouterna kan du förändra världen. Och första steget på vandringen finns här, i Vägvis - roverscoutens guidebok.

Läs mer och köp boken här! shop

Gå vidare:

Välkommen till Mälarscouternas gemensamma Roverlag Hjärtat.