Laxarna

Upptäckaravdelningen Laxarna har möten på tisdagar 19:00-20:30 i Karsvik.

Välkommen till upptäckar-avdelningen Laxarna, höstterminen 2021! Här nedanför finns hösten program som pdf. Vi ses på tisdagar 19.00 - 20.30, med scoutskjorta och kläder efter väder. Behöver du komma i kontakt med ledarna sker det enklast via ledare.laxarna@malarscouterna.se . 

Här finns en massa information nya och gamla upptäckarscouter kan behöva: https://malarscouterna.se/avdelningar/upptackare/1631-vaelkommen-till-maelarscouterna-upptaeckare

Stefan Nyman, AL

Hej alla Laxar,

Här kommer höstens terminsprogram.

Mvh,

Laxledarna

Tack för ett supermysigt matlagningsmöte! Vilka fantastiska måltider vi i juryn blev bjudna på! Bara massa mästerkockar hos Laxarna!

Hej alla laxar!
Här kommer Terminsplaneringen för våren. Lägg märket till vårhajken den 25-26 april, avslutningshajken 30-31 maj och sommarlägret vecka 31 26:e juli till 1:a augusti.

Hälsningar
Laxledarna

Välkommen på Discohajk 2019!

Fredag till lördag, 22:e november till 23 november, så är det dags för discohajk för alla Mälarscouternas upptäckare. Under kvällen kommer vi äta middag, hålla disco och eventuellt se lite film. Det blir en mysig och rolig kväll, vi hoppas att många vill komma! Det kommer serveras middag på fredagen och frukost på lördagen.

Hämtning och lämning

Vi träffas 18.00 vid parkeringen Norrbyskog och går därefter gemensamt till K2. Det finns möjlighet för de som vill att sova över, annars går det att hämtas under kvällen. Hämtning under kvällen sker klockan 22.30 vid parkeringen Vattenverket. Klockan 11.00 på lördagen är hajken slut, och då är det hämtning vid parkeringen Norrbyskog. Vi uppmuntrar till samåkning.

Packning

Som utgångspunkt rekommenderas den vanliga packlistan, men långt ifrån allt behövs eftersom vi sover inomhus på K2. Däremot är det viktigt med ficklampa/pannlampa och kläder/skor som klarar skogsvandringen mellan parkeringen och K2. Det kommer vara mörkt och vandringen kommer pågå 30-45 minuter.

Anmälan: Anmälan sker via hemsidan. Skriv om du sover över och ifall du har några musikönskningar!

Hajken kostar 100 kronor, som ska betalas in till Mälarscouternas swish 123 609 64 81 i samband med anmälan. Följ instruktioner vid anmälan

Hjälp till som ledare!

För att det ska gå att genomföra hajken så bra som möjligt så vill vi ha extra hjälp från föräldrar. Både bara under kvällen och hela hajken. Om du kan följa med som extraledare, anmäl detta i samma anmälan som till din scout.

Varmt välkomna på discohajk!