Spindlarna

Spåraravdelningen Spindlarna har möten på torsdagar 18:30-20:00.

 
Torsdag den 28/1 drog vårterminen igång på Spindlarna. Som vanligt träffas vi alla torsdagar 18.30 vid Karsvik.  Den här terminen kommer vi att göra allt vi kan för att genomföra alla möten som planerat, och givetvis också att genomföra dem på ett corona-säkert sätt. Det innebär bland annat att vi kommer att vara ute på alla möten och att vi delar upp gruppen så ofta vi kan. Vi kommer inte heller ha aktiviteter där barnen behöver komma alltför tätt. 
 
Om det skulle vara så att coronaläget ändras, sjukdom sprids i gruppen, eller om för många ledare är sjuka eller borta så kan vi behöva ställa in möten med kort varsel. Det kommer i så fall att meddelas per mejl. Om en Spindel har sjukdomssymptom, även lindriga, så måste hen hålla sig hemma åtminstone 48 timmar efter tillfrisknande. Om en familjemedlem har testats positivt för corona gäller samma regler för oss som i skolan, dvs man kan inte komma på scoutmötet. 
 
Boka gärna in lördagen 24 april för en dagshajk med Spindlarna!
 
Bilagor
Ladda ner den här filen (VT2021 Terminsplanering.pdf)Terminsplanering VT 2021[ ][ ]

Den 10 oktober åker Spindlarna på dagshajk till K2 på Lovön. Här får vi vara med om ett spännande mysterium!

Hajken startar 10.00 vid parkeringen vid Lovö vattenverk och avslutas vid på samma parkering klockan 19.30. 

Vi kommer att vara ute hela hajken, och vara noggranna med handhygien och avstånd. Är man det minsta sjuk får man stanna hemma. 

Välkomna på Spindelhajk!

Här kan ni i vår Terminsplanering kanske få en aning om vad vi ska göra på våra möten under hösten. Vi är ute i princip alla möten, så det är viktigt med kläder efter väder. 

Är man det minsta sjuk så måste man vara hemma till dess man varit symptomfri i minst 48 timmar.

Välkomna alla nya Spindlar!

Vi har vårt första möte torsdagen den 3 september klockan 18.30. Vi håller till vid Karsviks hage, Tegnebyvägen 16 A. Terminsprogram kommer att delas ut vid mötet, men också kunna ses här inom kort. Oss ledare kontaktar ni lättast via ledare.spindlarna@malarscouterna.se 

Spindelropet: 

"Över stock och över sten,
kryper vi med åtta ben.
Nät vi spinner över världen,
som vi tar oss med på färden.
Spindlarna, är vi bra? 
Nej, vi är världsbäst!"