Spindlarna

Spåraravdelningen Spindlarna har möten på torsdagar 18:30-20:00.

Vi träffas klockan 10.00 på söndagen 30/5 på ängen vid Ängbyplan, bredvid tennisbanan. Härifrån ger vi oss av ut i skogen och övar på en del av det vi lärt oss under terminen.

Ta med regnkläder, sittunderlag, mellis och en fylld vattenflaska.

Hämtning på samma plats klockan 15.00.

Välkomna på Spindlarnas avslutningsdag!

Lördagen den 24 april åker Spindlarna på vårhajk.

Vi träffas klockan 10.00 vid parkeringen vid Norrby skog på Lovön. Därifrån ger vi oss ut på en magisk vandring till en alldeles speciell skola, som ligger nere vid Mälarscouternas stuga K2.

Hämtning 20.00 på parkeringen vid Lovö vattenverk.

 
Torsdag den 28/1 drog vårterminen igång på Spindlarna. Som vanligt träffas vi alla torsdagar 18.30 vid Karsvik.  Den här terminen kommer vi att göra allt vi kan för att genomföra alla möten som planerat, och givetvis också att genomföra dem på ett corona-säkert sätt. Det innebär bland annat att vi kommer att vara ute på alla möten och att vi delar upp gruppen så ofta vi kan. Vi kommer inte heller ha aktiviteter där barnen behöver komma alltför tätt. 
 
Om det skulle vara så att coronaläget ändras, sjukdom sprids i gruppen, eller om för många ledare är sjuka eller borta så kan vi behöva ställa in möten med kort varsel. Det kommer i så fall att meddelas per mejl. Om en Spindel har sjukdomssymptom, även lindriga, så måste hen hålla sig hemma åtminstone 48 timmar efter tillfrisknande. Om en familjemedlem har testats positivt för corona gäller samma regler för oss som i skolan, dvs man kan inte komma på scoutmötet. 
 
Boka gärna in lördagen 24 april för en dagshajk med Spindlarna!
 
Bilagor
Ladda ner den här filen (VT2021 Terminsplanering.pdf)Terminsplanering VT 2021[ ][ ]

Den 10 oktober åker Spindlarna på dagshajk till K2 på Lovön. Här får vi vara med om ett spännande mysterium!

Hajken startar 10.00 vid parkeringen vid Lovö vattenverk och avslutas vid på samma parkering klockan 19.30. 

Vi kommer att vara ute hela hajken, och vara noggranna med handhygien och avstånd. Är man det minsta sjuk får man stanna hemma. 

Välkomna på Spindelhajk!