Scoutklädsel

Scoutdräkten består den av en kollektion med olika plagg, t-shirt med lång och kort ärm, pikétröja och skjorta. Läs också om Mälarscouthalsduken.

ms-mossan
Mössan är av Jersey bomull och framtagen specifik för Mälarscouterna. Den är superskön och passar lika bra när du bygger snögubbar, på rasten, på skolgården eller när du är på scouterna. Mössan har också en lapp där du kan skriva ditt namn.

  • köp den med SWISH av din ledare i Karsvik.

Scoutdräkten består den av en kollektion med olika plagg, t-shirt med lång och kort ärm, pikétröja och skjorta. Alla plaggen finns i flera modeller för att passa flera.

Alla plaggen är lika mycket värda, man väljer som individ det plagg man känner sig mest bekväm i, men de märken scouterna får sätts på scoutskjortan.

shopwww.scoutshop.se beställer du din scoutdräkt och annat som kan vara bra/roligt/intressant att ha i scouterna.

 

 På Stockholms Scoutkansli (Fridhemsgatan 8, se: http://stockholm.scout.se/) går det även att prova och köpa plagg "i butik".

halsduk1-400
Mälarscouternas halsduk köper du av din ledare i Karsvik.

Halsduken kostar 180 kr.

Första gången du köper en halsduk ingår två märken: Flick- eller pojkmärke samt Mälarscoutmärket. Halsduken sätts samman med en sölja. En sådan gör du själv på din scoutavdelning.

Du kan även betala halsduken med Swish och ta med kvittot till din ledare.

I scouternas webbshopp köper du scoutdräkt (tröja eller skjorta) och annat nyttigt. Surfa till http://www.scoutshop.se