Scoutklädsel

Scoutdräkten består den av en kollektion med olika plagg, t-shirt med lång och kort ärm, pikétröja och skjorta. Läs också om Mälarscouthalsduken.Mälarscouterna har nu en profilkollektion hos Spreadshop där du som medlem själv kan handla - direkt av Spreadshop!

Var noga med stolekar: Mät gärna och jämför med plagg som du redan har, så du får rätt storlek.


Shoppa MS profilkollektion hos Spreadshirt


Plaggen i vår profilkollektion hos Spreadshop är INTE en del av Scoutdräkten.

Mälarscouterna har en grupp på Facebook, "Mälarscouterna - säljer/köper/byter/skänker" (klicka på länken för att komma till Facebook). Där säljer/köper/byter/skänker du scoutkläder och utrustning med andra medlemmar eller tidigare medlemmar. Du ansvarar själv för affären. Mälarscouterna tillhandahåller bara gruppen.

Scoutdräkten består av en kollektion med olika plagg: t-shirt med lång och kort ärm, pikétröja och skjorta. Alla plagg finns i olika modeller. 

Alla plaggen är lika mycket värda, man väljer som individ det plagg man känner sig mest bekväm i, men de märken scouterna får sätts på scoutskjortan.

shopwww.scoutshop.se beställer du din scoutdräkt och annat som kan vara bra/roligt/intressant att ha i scouterna.

 

 På Stockholms Scoutkansli (Fridhemsgatan 8, se: http://stockholm.scout.se/) går det även att prova och köpa plagg "i butik".

I scouternas webbshopp köper du scoutdräkt (tröja eller skjorta) och annat nyttigt. Surfa till http://www.scoutshop.se

halsduk1-400
Mälarscouternas halsduk köper du av din ledare i Karsvik.

Halsduken kostar 180 kr.

Första gången du köper en halsduk ingår tre märken: Världsorganisationsmärke (WOSM/WAGGS), grenmärke (exempelvis spårarmärket) samt Mälarscoutmärket. Halsduken sätts samman med en sölja. En sådan gör du själv på din scoutavdelning.

Du betalar för halsduken via Swish och visar upp betalningsbekräftelsen på plats.

ms-mossan

Mössan är av Jersey bomull och framtagen specifik för Mälarscouterna. Den är superskön och passar lika bra när du bygger snögubbar, på rasten, på skolgården eller när du är på scouterna. Mössan har också en lapp där du kan skriva ditt namn.

  • Köp den med SWISH av din ledare i Karsvik. Mössan kostar 120 kr.