Olympen

Äventyraravdelningen Olympen har möten i Karsvik på tisdagar 19:00-21:00.

Hej alla Olymper!

Nu är det inte lång tid kvar tills vår paddlingshajk går av stapeln. Kul att se så många anmälda då vi lovar att detta kommer bli väldigt kul. Vi håller tummarna för att vädret inte ska vara allt för hemskt så vi kan hålla oss torra.

Vi ses på mötet ikväll där ni kan ställa frågor kring vad ni kan tänkas behöva förbereda inför hajken.

 

Vänligen

Ledarteamet

Hej alla!

Nu startar äntligen terminen igen. Schemat är fullspäckat av roliga aktiviteter och hajker och vi hoppas att vi får se så många som möjligt. 

Glöm inte att stanna hemma vid minsta sjukdomssymptom då vi inte vill bidra till eventuell spridning av Covid-19. Dessutom, kom ihåg att alla möten kommer ske utomhus. Därav gäller kläder efter väder.

 

Vi ses på våra möten och hajker!

Nu idag är det sista mötet för terminen. Vi från ledarteamet har haft det riktigt kul och hoppas att ni också tyckt det.

Nu blickar vi fram mot sommarens läger och håller tummarna att det blir av. Precis som tidigare sagt så ska ni stanna hemma vid minsta tecken på sjukdom. 

Utöver det så hoppas jag och övriga ledare att vi får se alla igen till hösten med nytt hungrande efter scoutmöten.

Äntligen börjar terminen ta fart. Vi har redan haft en del möten men nu är det återigen dags för hajk.

Det är tänkt som en vinterhajk men då det tyvärr inte blivit någon snö i år så får vi helt enkelt klara oss utan den. Jag tror dock det kommer utmärkt ändå. 

Hajken bär av mot Runsa, det ligger en liten bit väster om Upplands Väsby och vi hoppas att så många som möjligt kommer med.

Vi ses snart!

Hej alla Olymper!

Nu är mötena äntligen igång igen och i år har vi som alltid ett späckat schema med massor av kul! Vi har 3 stycken evenemang utanför ordinarie mötestid nu under våren. Det är tre stycken hajker och sedan är det scouternas dag.

Hajkerna är veckorna 10 och 19. Dessa är främst med endast med vår egen avdelning plus de andra äventyrarna. Sedan vecka 22 är det gemensam avslutningshajk tillsammans med hela kåren.

Den 25e april är det scouternas dag. Då kommer det vara scouter från hela Stockholm som är med och tävlar i de olika åldersgrenarna. Vi kommer försöka få ihop ett gäng som åker och tävlar.

 

Hoppas vi ses på allt i vår!

Bilagor
Ladda ner den här filen (Olympens terminsplanering VT2020.pdf)Terminsplanering VT20[ ][ ]