Olympen

Äventyraravdelningen Olympen har möten i Karsvik på tisdagar 19:00-21:00.

Hej Olympen,

Lite kort info kring mötet imorgon den 13:e april. 
 
Vi kommer hålla på med batik under mötet och det kommer användas en del färger som eventuellt kan kladda. Undvik därför ljusa kläder så det inte blir en allt för stor missfärgning om ni skulle spilla.
 
Dessutom, om det är så att ni har någon diskhandduk hemma som ni inte använder så ofta så kan ni få ta med den att för att färga. Handdukar kommer finnas, men ifall ni vill så kan ni ta med en egen. Notera att ifall ni tar med en egen så bör den vara huvudsakligen vit till färgen.
 
Ses imorgon!

Hej Olympen, 

Efter mycket om och men har vi nu fått fram vad vi tror blir en fast terminsplanering för resten av terminen. Jag bifogar den nedan.
 
Möjligtvis kan ett möte komma att ändras, men det är inget vi siktar på.
 
Ses på tisdag!
 
Bilagor
Ladda ner den här filen (VT2021 Olympen.pdf)VT2021 Olympen.pdf[ ][ ]

Hej Olympen,

Ifall det är någon som ser detta men inte har mottagit något mail från mig idag den 31/3 så ber jag er kontakta mig via mail. Den informationen är känslig och jag lägger därför inte upp den här.

 

/Simon

Kopia på mailet läses nedan:

Hej Olympen, 

Vill bara meddela att det är planerat matmöte nu till kommande möte. En komplett terminsplanering ska försöka mailas ut under veckan också så alla vet vad som ska ske.
 
Vecka 14 är det påsklov och därmed inte något möte planerat.
 

Vänligen

Simon Oscarsson 

Hej Olympen, 

Mailet nedan skickades ut måndag kväll den 15/3. Ni som inte fått mailet får det här istället.

 

Hej Olympen,

 
Imorgon den 16e mars så har vi möte igen vid Karsvik. Vi kör då eldning igen och har det som påbyggnad från vårt senaste möte.
En grej ni kan göra inför imorgon är att ni kan ta med en sån där pappersrulle med ett nästan nedbrunnet stearinljus i till mötet. Då kan ni se hur pass lätt såna brinner.
 
Välkomna imorgon till Karsvik!
 

Vänligen

Simon Oscarsson 

Avdelningsledare Olympen

Materielansvarig