Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

Bakgrund
Mälarscouterna följer Scouternas policy om att begära ut registerutdrag av alla nya ledare och funktionärer i samband med att de påbörjar ett deltagande i verksamheten. Registerutdraget för ideella organisationer innehåller enbart upplysningar om domar som gäller våldsbrott, sexualbrott och barnpornografibrott. Andra brott, till exempel skattebrott eller rattfylleri, syns inte i utdraget. Registerutdraget är en fortsättning i vår strävan att säkerställa en god och trygg scoutmiljö för våra barn.


Instruktion
Som ny ledare använder du polisens e-tjänst för att begära ut registerutdrag.för arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorge-tjänst för att begära ut registerutdrag.för arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg. Du kan välja att få utdraget till din fysiska eller digitala brevlåda. Ett digitalt registerutdrag skickas till registerutdrag@malarscouterna.se, så registrerar Mälarscouternas säkerhetsansvarige det manuellt inom några dagar. Ett fysiskt registerutdrag visas upp för någon i kårstyrelsen, stäm av med registerutdrag@malarscouterna.se för att bestämma en tid som passar för kontrollen.

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!