Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

Redan Mälarscout? - Då fortsätter du automatiskt

Är du redan Mälarscout har du redan din plats klar till hösten. Du får ett mail den 26:e maj med information din avdelning, dag och tid. Höstterminen börjar vecka 36 och du kommer också få en kallelse strax innan starten.

Nya Spårare - barn födda 2014 och 2015

Vi har genomfört Scouttimmen - vår prova på aktivitet för kommande scouter. E-post skickades till de som står i väntelistan per 2023-05-11 där ni önskar dag, kompis och ledarintresse. 

I slutet av maj gick vi igenom de svar vi har fått och fördelade kommande scouter på våra fyra avdelningar. Det är plats till 16 nya scouter per avdelning för barn födda 2015 och 2014 barn får plats om det finns lediga platser på önskad dag. Läs vår köpolicy här.

Svar om man har fått plats hos Mälarscouterna skickades ut den 11 juni.

Vi kunde tyvärr inte ta in alla som önskat plats.

Vi kommer göra en andra intagning ett par veckor in på terminen då vi ser om nya och gamla scouter kommer på de första mötena. Vi fyller även på från intresselistan om någon hoppar av innan terminen startar.

Nya Upptäckare - barn födda 2013 och 2012

Vi har för närvarande inte några platser lediga. Vi tar in löpande, så snart det finns platser tillgängliga inför höstens uppstart. Gör en intresseanmälan!

Nya Äventyrare - barn födda 2011, 2010 och 2009

Vi har för närvarande inte några platser lediga. Vi tar in löpande, så snart det finns platser tillgängliga inför höstens uppstart. Gör en intresseanmälan!

Frågor?

Om du har några frågor, kontakta Anita Gabrielsson, kontaktperson nyanmälningar, på koansvarig@malarscouterna.se

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!