Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

Mälarscouternas nya scoutstuga K2 som invigdes 30/5 2015 är belägen vid Lovöns västra strand 1,5 km norr om Lovö vattenverk inom Lovö Naturreservat. K2 hyrs ut till andra föreningar och skolor m.m. för scoutliknande verksamhet. Eldstad för grillning finns vid stranden. Från Brommaplans T-bana är det ca 15 minuters resa med bil eller buss 323 till Strömdal (Vattenverket). Efter en låst bom finns en 1,5 km lång grusväg fram till stugan. Vill man gå genom skogen kan man parkera vid Norrbyskog och följa stigar ner till K2. För transport av utrustning till K2 i max 3 bilar lämnas nyckel/kod ut till bommen.

Stugan har eluppvärmning med varmt och kallt vatten året runt inomhus. Stort rum med plats för 40 sittplatser, sovloft för ca 25 liggunderlag, kök med 2 spisar och kyl samt utrustning för 40 personer, ledarrum med 8 sängplatser i våningssängar med madrass och kudde. Hall med tvätt plats. TC med en mulltoa finns.  Braskamin för trivseleldning finns men tag med egen ved.

För att boka K2 kontaktar du Björn Tennander på bokak2@malarscouterna.se

 Kartlänk: http://www.openstreetmap.org/#map=16/59.3375/17.8013

 Länk till bilder på K2:
https://malarscouterna.se/arrangemang/galleri/k2-div-husbilder

 

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!