Kalas

Mälarscouternas utmanarlag Sexlaxarienlaxaskorné (scouter 17-18 år) arrangerar barnkalas i Bromma. Vi håller kalas på lördagar och söndagar, kl 11-13 och 15-17.  Vi ordnar med lokal, lekar, godispåsar, barnpassning och aktiviteter på ert kalas. Sist men inte minst så tar vi hand om all städning. Vi leker både inne och ute om så önskas. Kalasen anpassas alltid efter barn och föräldrars önskemål.

Kostnaden för ett kalas är 3000 kronor för två timmar och upp till cirka 30 barn, och som alltid inom scoterna får alla vara med. Så bjud hela klassen! I priset ingår lokal, städning efter kalaset, dekor, servis, godispåsar till alla barn, planering av kalas, samt scouter som tar hand om allt. Tårta står ni föräldrar för, resten fixar vi!

Eller varför inte ordna ett klassdisco i vårt regi! Kontakta oss gärna för mer information. Klassdiscon kan hållas fredag eller lördag kvällar och bjuder på alla våra bästa discolekar, massor av popcorn och som alltid fixar vi allt från planering till städning.

Bokningar sker via mejl och har du vidare frågor eller funderingar går det bra att maila oss på kalas@malarscouterna.se

Överskottet från kalasen går till vår tredjeårsresa. Det är det sista vi gör tillsammans innan vår scouttid avslutas och vi blir ledare.