Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

Tiden går fort och nu är det dags för sommarens höjdpunkt, scoutläger! I år åker till Vässarö på lägret Arcanum. Lägrets tema är ett spännande upptäcktsresande på 1800-talet. Det blir ett läger fullt av äventyr, nya vänskaper, spännande program och massor av härlig scouting. Visst vill du och dina vänner följa med?

Tid, pris och anmälan 

Spårare (Fjärilar, Spindlar, Insekter)
Utresa: 2 augusti
Hemresa: 5 augusti
Pris: 1900 kr.

Upptäckare (Laxar, Karpar, Kräftor)
Utresa: 2 augusti
Hemresa: 7 augusti
Pris: 2300 kr.

Äventyrare (Mockasiner, Yggdrasil, Olympen)
Utresa: 2 augusti
Hemresa: 9 augusti
Pris: 2700 kr.

Utmanare (Badankorné, Mimorné, Gurkorné)
Utresa: 2 augusti
Hemresa: 9 augusti
Pris: 2700 kr. 

Anmäl dig på här:

Lägeranmälan Scouter

Lägeranmälan Ledare / föräldrar

Betala sedan in lägeravgiften till Mälarscouternas plusgiro, 15 98 17-6. Ange ditt (scoutens namn) som referens på betalningen.

När anmälan är inskickad och vi har mottagit betalningen är du definitivanmäld. Vid avanmälan tas en avgift på 500 kr. Vid avanmälan efter 1 juni sker ingen återbetalning. 

Vill du som förälder följa med?

Vi ledare hjälps alla åt att bland annat laga mat, leda aktiviteter och bygga upp lägerplatsen. Vill du vara en del av vårt läger och engagera dig? Gå in på malarscouterna.se och anmäl dig till lägret som ledare.

Mer info och kontakt

I början av juni kommer lägerbrev 2 att skickas ut till alla anmälda, där får ni all information om resa, exakta tider, packlista med mera. Vid frågor eller funderingar, kontakta ledarna på din avdelning eller lägerchefen Fannie Hellström, fanniehellstrom[at]hotmail.com eller 0707-344226. 

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!