Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

hajkvt2024

I februari var ett gäng äventyrare från Mockasinerna, Olympen och Yggdrasil på vinterdag. Vi började dagen med eldartävling i Karsvik innan scouterna orienterade sig vidare till Ängbybadet där det var dags för fika på stormkök (mycket goda kanelbullar) och vandring på isen med isdubbar. Sedan vandrade vi vidare till Kanaanbadet där det var dags för isbad och middag på muurika. Vädret var strålande!

Klicka här för alla bilder.

 

I början på mars var alla äventyrsavdelningar på Livets hajk. Hajken blev genomfört i scoutstugan Briggen söder om stan. På hajken gjorde vi lite annorlunda scoutsaker. Vi fick lära oss om vett och etikett, dans, ledarskap och demokrati, hur man dukar ett bord och ekonomi. Vi fick också höra om alla spännande äventyr man kan göra utanför kåren som äventyrare - Leda Patrull, blå hajk, jamboree och många flera. På kvällen var det det tre rätters middag fixat av våra fantastiska kockar Karin, Elsa och Vittus. Efter middagen var det dans innan Mello, ljusspår och nattprat. Mycket roligt att mingla med de andra äventyrsavdelningarna på dessa två arrangemang.

Klicka här för alla bilder.

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!