Lördagen den 18 september firar Mälarscouterna 90-årsjubileum, och vi skulle bli mycket glada om ni vill fira detta med oss. Ni välkomnas då som hedersgäster ut till vår fina scoutstuga K2 på Lovön, där vi under helgen arrangerar en jubileumshajk för alla våra medlemmar. Till detta har vi den stora äran att även gästas av Kungen samt representanter för Scouterna i Sverige, Stockholms Scoutdistrikt och våra grann-kårer.

Tid, plats och transport

Välkommen till K2 från 13:30. Att åka bil till Lovön tar 30 minuter från Ängby och därefter är det 2 km promenad (30 minuter) till K2. Cykelväg från Ängby är c:a 12 km. Läs mer om K2 och hitta vägbeskrivning och parkeringsmöjligheter på https://malarscouterna.se/om/lokaler/k2

Väl framme bjuder vi på tårta och kaffe. Ni har chansen att mingla med oss och med gamla vänner, se er omkring i området och titta in i vår fina stuga - där vi också dukat upp scoutminnen från förr.

Vid 16:30 vinkar vi av er och fortsätter firandet med scouter och ledare.

Sprid ordet

Sprid gärna denna inbjudan till andra tidigare Mälarscouter.

Packning och klädsel

Klä dig efter väder, firandet är utomhus. Ta gärna med en kåsa och något att sitta på.

Covid-19

Vi kommer vara utomhus under dagen. Vi håller avstånd och hygien. Stanna hemma om du är sjuk. Läs mer på Mälarscouternas hemsida om vår Covid-19-anpassning.

Pris och anmälan

Jubileumsfirandet kostar inget, men om du vill lämna ett bidrag till verksamheten är du välkommen att swisha till 123 609 64 81.

Vi behöver er anmälan senast söndagen den 12:e september.

Anmälan är nu stängd.