Mälarscouterna växer så det knakar!

För att lätta på trycket har vi hyrt en till lokal under pizzerian på Ängby Torg. Lokalen kommer att användas vid scoutmöten och planeringsmöten, och kommer börja användas vårterminen 2020. Lokalen består av 1 stort rum med kök samt 3 mindre rum och toalett.  

Vad kallar vi lokalen?

Lokalens namn, och vinnaren i namntävlingen kommer presenteras på julavslutningen. 

Vad händer i lokalen denna höst?

Resterande tid av höstterminen kommer vi lägga på att inreda och fixa i ordning lokalen precis som vi vill ha det, så det passar Mälarscouternas mötesverksamhet. Under denna tid hade det varit jättekul om du som ledare/funktionär eller utmanare i kåren vill använda lokalen för planeringsmöten eller liknande. (allt annat än vanliga scoutmöten). Undantag gäller för Utmanare och uppåt.

Bokning av lokalen nu under hösten?

Du som vill ha planeringsmöte/utmanarmöte i nya lokalen under höstterminen är varmt välkommen att skicka ett mejl till ko@malarscouterna.se med bokningsförfrågan, precis som du gör när du bokar Karsvik för övriga möten utöver mötesverksamheten.

Intresse av att donera?

Lokalen är just nu i princip helt tom. Har du möbler /köksutrustning /inredning /andra saker som skulle kunna passa i scoutlokalen, så kontakta gärna vko.funktionarer@malarscouterna.se

Intresse för inredning?

Lokalen ska göras i ordning under hösten, för att vi ska kunna starta mötesverksamhet där till terminsstart våren 2020. Har du intresse av inredning, och allt annat som kan tänkas fixas i lokalen? Hör av dig till vko.funktionarer@malarscouterna.se så sätter vKO-funktionärer och lokaler (Emma) ihop en liten grupp av eldsjälar.

Vad händer till våren?

Vi väntar på positivt besked från kommunen angående om vi får bidrag till denna lokal eller ej. Får vi inte bidrag måste vi tyvärr lämna lokalen i maj 2020. Vi håller alla tummar och tår!

Hur använder vi lokalen till våren?

På AL-möte i november kommer varje avdelning representeras och besluta om hur lokalen används. Förslaget är att denna lokal ingår i det rullande schema vi har nu (Östergården, Ladan, ute). En uppdatering med de nya rutinerna inför termin våren 2020 kommer att komma i god tid inför terminsstarten.