IMG_0163 (1)

Linus Envall och Markus Wibrink tilldelades MS Specialpris 2018 av vice ordförande Emma och Teo under den traditionella Ledaravslutningen hos familjen Brickstad. Marcus och Linus- får priset för sina insatser som AL-team för Myrorna. Juryns motivering var: "Med ett stort engagemang inom avdelningen ger de energi och hjärta till veckomöten och hajker. Deras glädje sprider sig åt alla håll i kåren." Stort grattis till er och till alla som nominerats till priset för fantastiska insatser hos Mälarscouterna!

 

Magnus Hasselquist - Stort engagemang över hela kårens verksamhet. Antagning, IT, läger & Info. Överallt dyker Magnus upp!

Erik Gustafsson- för stor mängd och väl utfört adminarbete!

Lägercheferna- för bra utfört läger. Dessa tre vänner klarade att hålla många bollar i luften tillsammans. Även för brilliant nytänkande i form av flyttfirma.

Jossan- för stort engagemang på avslutningshajken och Arrangemang

Kårutbildare Teo- Rekord i utbildade ledare på kort tid. Från 7 till 20 på en termin!

vKO Teo och Emma- de utför sina respektive uppdrag mycket bra! Med nya idéer och stort engagemang utvecklar dem MS hela tiden.

Willy- för otroligt snabb respons på felanmälningar

Marcus och Linus- AL team för Myrorna- de tillför så mycket bra scoutkultur, lägerbålsång och teater till Myrscouterna

IT-gruppen- för hajkanmälnigsappen. Smidig hantering av anmälan och betalning - och dessutom i linje med GDPR.

Jacob- för sitt jobb som kökschef

Anders Wibrink- för bra engagemang i kåren

Albin Elmfeldt för hans insats och engagemang inom Svampornés barnkalas. Han har inte bara jobbat med marknadsföring och planering, men är också den som har hand om all föräldrakontakt och alla bokningar. En riktig klippa som till och med satsar 110% under kalasen med påhittiga lekar, pedagogisk anda och såklart vår fantastiska Raggaebanan.