Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

Alla aktiva Ledare och Funktionärer har genom G Suite (Google Apps) tillgång till:

Du loggar in med din e-postadress (fornamn.efternamn@malarscouterna.se) och därefter med ditt personnummer (12 siffror) eller ditt medlemsnummer samt ditt lösenord från Scoutnet.

Ditt lösenord: Om det är första gången du ska använda ditt konto eller om du inte kommer ihåg ditt lösenord nollställer du det här.

I din mobil eller padda använder du apparna Mail, Drive, Kalender, Chat och Meet från Google. Lägg till kontot genom att ange din fornamn.efternamn@malarscouterna.se, logga sedan in med ditt ScoutID (medlemsnummer och lösenord från Scoutnet).

Om du hellre vill använda andra appar för mail och kalender så funkar det bra förutsatt att de stödjer Googles inloggningssystem. I annat fall måste du kontakta it@malarscouterna.se för detaljerade inställningar.

Uppdatera sedan din primära e-postadress i Scoutnet till din fornamn.efternamn@malarscouterna.se, så får du mailen från alla e-postlistor till den adressen! Din privata adress kan du ha kvar på alternativ e-post på din profil.

I enighet med vår Personuppgiftspolicy har vi ett avtal med Google för hantering av personuppgifter i dessa tjänster och vi vill därmed inte att du väljer att använda andra tjänster i ditt engagemang hos Mälarscouterna.

Kontakta it@malarscouterna.se om du behöver hjälp.

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!