Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

Hej alla scouter och föräldrar. Hoppas att alla har haft ett trevligt jullov!

Uppstart

Nu är det snart dags för terminens första möte. Vi kör ett lätt pulka-möte (om snön tillåter det, annars chill i Karsvik) denna söndag (21/1) kl 16:30 i Karsvik. Sedan kör vi igång för fullt nästa vecka (28/1) med terminsplanering och då hoppas vi att ser er allihopa! Våra möten under våren hålls som vanligt söndagar kl 16:30-18:30.

Scoutklädsel

Scoutskjorta och halsduk är bra att ha både på möten och andra scout event. Om du inte har en halsduk finns det att köpa i Karsvik av ledarna (195:-) och scoutskjorta finns att köpa på www.scoutshop.se. Vi planerar även att fixa en hoodie för avdelningen under våren (observera att detta inte är en del av Scoutdräkten).

Viktiga datum

brödtext

  • MS Skidresan 16-19 mars (Kungsberget). Anmäl er senast 28/1 https://malarscouterna.se/app/anmalan/skidresa
  • Valborg - 30 april (Mälarscouterna håller som vanligt i valborg vid kyrksjön. Vi utmanare kommer att vara där och hjälpa till.
  • Scouttimmen - 14 maj. Det är ett öppet hus för blivande scouter. Det behövs några utmanare som kan vara med 17:30-19:30 i Karsvik.
  •  Avslutningshajken - 25-26 maj. Avslutningshajken är en stor hajk för alla i Mälarscouterna.
  • Sommarläger på Vindalsö 28/7- 3/8 (vecka 31)

Internationell scouting

Kontaktinformation

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!