Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

För första gången arrangerar Mälarscouterna “Livets Hajk” för alla kårens äventyrare! 

Under hajken läggs fokus på sånt som gör dig redo för livet, på andra sätt än att vandra och sova utomhus. Vem är du och vem vill du vara?

Under hajken kommer vi att fundera på ledarskap och demokrati, testa nya saker och tankesätt och lära oss om scouting, oss själva och kanske att dansa bugg. Det blir en helg med kompisar, snack och massa kul! Under lördagskvällen hinner vi med en finmiddag, och alla som vill ska självklart få kolla på Melodifestivalen.

När?- 8-10 Mars

Vi samlas på Brommaplan fredag 8e mars klockan 18.30 för att tillsammans åka kommunalt till Nacka och scoutgården Briggen där hajken äger rum. Väl framme serveras fika, men middag bör ätas innan. Hajken avslutas på Brommaplan söndag

10e mars klockan 15.30.

Var och Hur?

Hajken äger rum i scoutgården Briggen i Saltsjöbaden. Vi kommer jobba i både mindre och större grupper, och blanda learning med doing i olika format. Vi kommer att vara huvudsakligen inomhus, men ha moment upp mot en timme i taget utomhus. Vi sover inomhus på golvet, så packa liggunderlag och sovsäck, få även med SL-kort och förstås scoutplagg.

Anmälan?

Anmälan sker via Mälarscouternas hemsida. Hajken kostar 400kr och betalas i samband med anmälan.  Sista anmälningsdag är söndag 3e mars. Anmälan hittas som inloggad på mälarscouternas hemsida under fliken “Appar” och “Anmälan”. Om hajkavgiften är ett problem, hör av dig till dina ledare så löser vi det.

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!