Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

Hej Olympen,

 
Vi talade om detta på gårdagens möte, så ni som var med känner sannolikt till mycket av detta redan. Men jag skickar ändå ett mail så alla får veta vad som gäller.
 
Läger
Det kommer likt förra året bli ett läger under sommaren. Datumen som gäller för er är 25:e t.o.m 31:a juli och upplägget kommer likna fjolårets med uppdelade byar.
 
Igår på mötet sa jag att sista anmälan är på fredag, det stämmer inte. Jag har kollat nu idag igen och sista anmälningsdag till lägret är den 9:e maj. 
För vidare läsning så finns all samlad info här: https://malarscouterna.se/arrangemang/lager/big-bang-2021
 
Dessutom, lite kul är det också att Olympen i skrivande stund är den avdelning med näst flest anmälda scouter. Hela 9 stycken. Bara Kräftorna har fler som är anmälda.
 
Om du som förälder skulle vilja följa med så finns det möjlighet till det också. Har du frågor kring exakt hur det går till så kan ni kontakta lägergruppen på denna mail lagergrupp@malarscouterna.se
Övriga frågor kan ni ställa till mig.
 
 
Dagshajken
Kolla inlägget på Olympens sida på vår hemsida. Där finns all info kring vad som gäller.
Tips är också att förbereda sig så att var scout kan gå länge och utan problem. Det kommer vara inne i centrala Stockholm så ni kommer gå en del. 
Scouterna bör även ha med sig en telefon. Detta för att kunna ha kontakt med ledare under tiden de är på språng. 
I övrigt, kolla som sagt inlägget på Olympens sida för all info. https://malarscouterna.se/avdelningar/aventyrare/olympen
 
Anmälan till dagshajken är dessutom öppen på hemsidan. Ni behöver logga in för att kunna komma åt anmälan. Sen, det står att hajken kostar 1kr, ignorera det. Jag behövde sätta en summa för att kunna öppna anmälan. Men hajken kostar inget.
 
 
 
Tills dess att vi ses så önskar jag er en fortsatt trevlig vecka.

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!