Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

joomplu:18372 

Adventstiden är här med mys och tända ljus. Då är det dags för december månads absoluta höjdpunkt – Mockasinernas luciahajk!

Helgen 8-10 december, fredag kväll till söndag eftermiddag, firar vi in julen i Mälarscouternas stuga K2. Av omtanke för de som bor där samlas vi i vid vändplanen/busshållplatsen Strömdal (vattenverket) kl. 20:00 fredag kväll. Därifrån går vi gemensamt till K2. På söndag vill scouterna bli hämtade på samma plats kl. 12:00.

Vi kommer att sova inomhus. I år är det bara vi Mockasiner, då de andra äventyraravdelningarna firar på annat håll. Vi kommer att baka och laga mat, julpyssla, pynta granen, spela och sjunga julmusik, se någon film och allt annat som hör julen till. Vi är ute en del också förstås! => kläder efter väder.

Självklart ska vi dela ut julklappar till varandra! Ta med en snyggt inslagen klapp till ett värde av ca 30 kr. Julklappar fördelas enligt Mockasinernas urgamla sed.

Hajken kostar 223 kr (för att vi ska hitta rätt pengar!) och anmälan sker via mail och inbetalning via Mälarscouternas swishkonto (123 609 64 81, märk betalningen Mockasinerna och scoutens namn).

Vägbeskrivning till K2 kan hittas på malarscouterna.se/om/lokaler/k2. 

God jul och välkomna in i värmen!

/Hövdingarna

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!