Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?


Bild från MS skidresa till Idre 2017. Klicka här för fler bilder från tidigare skidresor.

OBS: Sista anmälningsdatum är redan 26:e december!

Nu börjar det närma sig Mälarscouternas skidresa 2022! Årets skidresa går till Idre i norra Dalarna med 27 liftar och 40 nedfarter, varav den längsta är 2800 m. Idre fjäll har Sveriges brantaste backe som på sina översta ställen har en lutning på 46 grader. Idre har en trevlig topprestaurang där man kan ta en paus i backen för lunch eller kanske fylla på med energi med en varm choklad. Det finns också tillgång till längdspår.

När?

Vecka 6, 10-13 februari.

Vad är Mälarscouternas skidresa?

Varje år brukar Mälarscouterna anordna en skidresa för funktionärer, utmanare och ledare. Vi bor i stugor och lagar middag tillsammans med de som man bor med, lär känna varandra bättre och har det trevligt. Vi brukar även ha en del gemensamma aktiviteter som tex korvgrillning i backen. Man väljer själv hur mycket eller lite skidor man vill åka och åker med de man vill.

Boende

Vi kommer bo i stugor med plats för sex personer i stugområdet skogsbyn som ligger nära backen. Det finns både dubbelsängar och enkelsängar.

Hyra skidor

Om du vill hyra skidor gör du det på egen hand förslagsvis via denna länk: Alpint | Idre Fjäll (idrefjall.se)

Pris

Grundpriset är 3000 kronor per deltagare. Kåren bidrar med 500kr/deltagare till aktiva assistenter, ledare, funktionärer och utmanare, pris: 2500kr. Alla aktiva assistenter, ledare och funktionärer i Mälarscouterna som är studerande eller ej har fast inkomst får ytterligare en subvention med 750kr, vilket alltså innebär ett pris på 1750kr.

I priset ingår bussresa till Idre, boende, tre dagars liftkort, 2 middagar och 2 frukostar.

Anmälan

Anmäl dig senast den 26 december men gärna redan idag :). Du måste vara inloggad för att kunna anmäla dig. Anmälan är bindande.


Anmälan till skidresa - klicka här.

Betala

Betala in avgiften genom att Swisha Mälarscouterna på 123 609 64 81, alternativt via plusgiro 15 98 17-6. Ange skidresa och namn som referens på betalningen. När anmälan är inskickad och vi har mottagit betalningen är du definitivanmäld.

Vad händer vid avbokning?

Om Idre stänger får du tillbaka alla pengar. Om du som person avbokar fram till tisdag den 8/2-22 kl 19:00 får du tillbaka pengarna för liftkortet, ungdom/senior (upp till 15 år eller över 65 år) 1075 kr, vuxen 1380 kr. Om du hyr skidor och vill avboka så kan du avboka fram till 4 dagar innan ankomst och få pengarna tillbaka.

Covid-19

Mälarscouterna anpassar löpande verksamheten efter Folkhälsomyndighetens råd gällande Covid-19. Vi reserverar oss därför för eventuella nödvändiga justeringar i detta arrangemang på grund av Covid-19.

Mer information

Mer information kommer när anmälningstiden gått ut och vi vet hur många som deltar.

Det är klart du skall med!

Vi som är ansvariga för 2022 års skidresa är:
Louise Byström
Elsa Böhm
August Wannfors

Hör gärna av dig till oss på skidresa@malarscouterna.se om du har frågor.

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!