OBS, anmälan senast 18 december - läs mer nedan.
I vinter bär mälarscouternas årliga skidresa av till Ramundberget i norra Härjedalen. Det är en skidort som har fått växa fram i sin egen takt utan att bli omodern med bra skidåkning för alla nivåer. Det finns 42 nedfarter, den längsta är 1650 m och det finns även tillgång till 300 km av längdspår. Leta upp din skidutrustning och åk med på en grym resa. Mer info finns på: https://www.ramundberget.se/

När?

Vecka 6, 6-9 februari 2019 avresa med buss torsdag 6 februari ifrån Ängbyplan med samling 14:30 vi anländer Ramundberget ca 22:30. Hemresa från Ramundberget ca 16:00 söndag 9 februari med ankomst i Stockholm ca. 23:00.

Vilka?

Alla ledare, utmanare och funktionärer i Mälarscouterna som så önskar

Boende

Vi kommer att bo i mycket fräscha lägenheter om 6 bäddar i stugbyn Fjällängen, som erbjuder Ramundbergets mest centrala läge vid Fjällgårdsbanan och skidbackarna. Området med lägenheter ligger vid foten av berget strax ovanför Fjällgårdstorget, bykärnan, med restauranger, sportbutik och uthyrning.

Pris

Grundpris 2900 kronor per deltagare. Kåren bidrar med 750:-/deltagare till aktiva assistenter, ledare, funktionärer och utmanare, vilket innebär ett pris om 2150:-. Alla i Mälarscouterna som är aktiva assistenter, ledare eller funktionärer och som är studerande eller ej har fast inkomst får ytterligare en subvention med 750:-, vilket alltså innebär ett pris om 1400:-.

Priset inkluderar • Bussresa • Boende • Frukost och middag (ej Lunch) • Liftkort 3 dagar.

Anmälan

Anmäl dig här senast 18:e december men du vinner inget på att vänta så anmäl dig redan idag ;). Anmälan är bindande.


ANMÄLAN ÄR NU STÄNGD. Om du vill efteranmäla dig, kontakta felix.jonsson@malarscouterna.se.

Betala

Betala in avgiften till Mälarscouternas plusgiro, 15 98 17-6 eller Swisha Mälarscouterna på 123 609 64 81. Ange skidresa och namn som referens på betalningen. När anmälan är inskickad och vi har mottagit betalningen är du definitivt anmäld.

VIKTIGT

Anmäl dig senast den 18:e december. Mer information kommer när anmälningstiden gått ut och vi vet hur många som deltar.

Det är klart du skall med!

Vi som är ansvariga för 2020 års skidresa är:
Isak Ednertz isak.ednertz@malarscouterna.se
Felix Jonsson felix.jonsson@malarscouterna.se
Sara Kjellin sara.kjellin@malarscouterna.se
och Axel Näf axel.naf@malarscouterna.se

Hör gärna av dig till någon av oss om du har frågor.