Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

Mälarscouterna åker till Tiveden för årets höjdpunkt, kårlägret! En vecka med massa bus, bad och äventyr. Vad gömmer sig i skogen? Ni som följer med till Tiveden får se… Näckrozen väntar på er!

Resan

Vi kommer att åka ca 3,5 timmar med buss, utan paus, men med tillgång till WC. Lunch serveras på plats i Tiveden. Eventuella färdsnacks får inte innehålla nötter. All packning måste vara inpackat i ryggsäcken, ingenting får fästas utanför ryggsäcken. Stora liggunderlag kan transporteras helt löst, fristående från packningen. Se då till att märka upp det ordentligt. Samlingsplats för utresan och vid hemkomst är Vultejusvägen 67, Ängbyplan. Tänk på att det kommer vara fullt med bilar där då och att bussarna måste få plats att parkera, så se till att samåka och parkera en bit bort.

Kontaktpersoner under resan:

  • Spårare

Viktor Stamyr 073-99 75 354

  • Upptäckare

Håkan Borg 072-20 90 657

  • Äventyrare

Anton Claésson 070-23 74 873

Utresa

Samling vid Vultejusvägen 67, Ängbyplan

Utresan sker i två omgångar:

  • Spårare:

Samling: Tisdag 1:a  augusti 08.00

  • Upptäckare, Äventyrare och Utmanare:

Samling: Söndag 30:e  juli 08.00

Hemresa

Hemresan sker gemensamt lördag 5:e augusti, förväntad ankomsttid till Ängbyplan är 16.45.

Allmänt

På lägret kommer det att finnas en kiosk med godis och liknande till försäljning. Vi rekommenderar 20 kr per dag. Nötter får inte följa med på lägret!

Utrustningslista finns på hemsidan [länk]. Utöver denna är det bra om alla spårare har med sig en vit t-shirt för batik. Glöm heller inte att ta med en lite ryggsäck för hajker och utflykter under lägret. Det är viktigt att scouten själv får packa sin packning så hen vet vad som är med, och kom även ihåg att märka allt!

Scouternas mobiltelefoner är ömtåliga och innebär en distraktion från lägerupplevelsen. Mobiltelefoner hos spårare och upptäckare kommer därför omhändertas och återlämnas vid lägrets slut om de används. Äventyrare, Utmanare och Ledare får använda under ansvar, men Äventyrare kommer inte ha möjlighet att ladda sina telefoner. Ledarna lånar självklart ut sina mobiler om så behövs, vi ber er föräldrar respektera att kommunicera genom oss ledare istället för direkt till scouten. Vi kommer kontakta föräldrar vid behov, ge inte scouterna i uppdrag att ringa när de kommit fram eftersom detta bara leder till oroliga scouter och oroliga föräldrar. För bilder är det okej även för mindre scouter att ta med kamera, men på eget ansvar, och inte i form av mobiltelefon.

lägersidan finns lägrets egna låt upplagd, gå gärna in för att öva och ladda upp inför lägret!

Information och kontakt

Under lägret håller vi malarscouterna.se och instagram @malarscouterna uppdaterad med berättelser och bilder från lägret. Kontakta lägerledningen genom lagerchef@malarscouterna.se. För akuta ärenden, kontakta lägerledningen direkt via mobil: Ludvig Josephson, 070-980 97 88 & Teo Elmfeldt  070-49 40 350.

För mer information innan lägret, maila oss lägerchefer Vera Tonell, Ludvig Josephson & Teo Elmfeldt på lagerchef@malarscouterna.se

Vi ses i sommar!

Trollska hälsningar från Vera, Ludvig & Teo

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!