Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

Resan

Vi kommer att åka ca 2,5 timmar med buss, utan paus, men med tillgång till WC. Lunch serveras på plats på Kopparbo. Eventuella färdsnacks får inte innehålla nötter. Allt måste vara inpackat i ryggsäcken, ingenting får fästas utanför ryggsäcken. Stora liggunderlag kan transporteras helt löst, fristående från packningen. Samlingsplats för utresan och vid hemkomst är Vultejusvägen 67, Ängbyplan. T änk på att det kommer vara fullt med bilar där då, så försök samåka och parkera en bit bort .  

Kontaktpersoner under resan: 

- Spårare: Josefin Sollander 0702-96 49 10
- Upptäckare: Gustav Skog 0762-79 87 21 
- Äventyrare och Utmanare: Rolf Larsson 0763-200 160

Utresa

Samling vid Vultejusvägen 67, Ängbyplan 

Utresan sker i två omgångar:

- Spårare: Samling: Tisdag 9 augusti 08.30
- Upptäckare, Äventyrare och Utmanare: Samling: Söndag 7 augusti 08.30

Hemresa

Hemresan sker gemensamt lördag 13:e augusti, förväntad ankomstid till Ängbyplan är 15.30.

Allmänt

På lägret kommer det att finnas en kiosk med godis och liknande till försäljning. Vi rekommenderar 20 kr per dag. Nötter får inte följa med på lägret! Utrustningslista hittar ni under “bra att ha” på malarscouterna.se. Följ den som heter “hajk och sommarläger”. Kom ihåg att märka allt som följer med på lägret! Eftersom scouternas mobiltelefoner är ömtåliga och inte kommer kunna laddas under lägret föreslår vi att dessa lämnas hemma. Dessutom innebär de en distraktion från lägerupplevelsen. Tas de med är det på egen risk. Ledarna lånar självklart ut sina mobiler vid behov.

Information och kontakt

Under lägret håller vi malarscouterna.se uppdaterad med berättelser och bilder från lägret. Kontakta lägerledningen genom starcamp2016@malarscouterna.se. För akuta ärenden, kontakta lägerledningen direkt via mobil: Teo Elmfeldt 070-49 40 350. För mer information innan lägret, kontakta ledarna på din avdelning eller maila lägerchefen Teo Elmfeldt på starcamp2016@malarscouterna.se

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!