starcamp2016 logo yellow transpMälarscouterna har gått med i rebellrörelsen, i sommar har vi möjligheten att stoppa ondskans makter en gång för alla! Till sommarens camp är alla lika viktiga, så häng med!

Fortfarande inte anmäld till sommarens roligaste upplevelse? Vi har nu förlängt anmälningstiden för Star Camp 2016 ända till 29 maj, så att alla som vill komma får chansen! Men för att vi ska kunna planera ett så bra läger som möjligt är det viktigt att vi så tidigt som möjligt får veta vilka som kommer. Så vänta inte med anmälan, utan gör den redan idag! Om kontaktuppgifterna i scoutnet stämmer går det på nolltid, och annars är det ändå hög tid att göra något åt saken. Information och inspiration hittar du på lägersidan.

Plats, Tid och pris

I år åker vi till Kopparbo lägerplats i Dalarna för Mälarscouternas traditionella sommarläger.

Spårare: 9 augusti - 13 augusti. Pris: 2000 kr

Upptäckare, Äventyrare och Utmanare: 7 augusti - 13 augusti. Pris: 2700 kr

Anmälan

Anmälan är fortfarande öppen, anmäl dig på malarscouterna.se! Uppgifterna är kopplade till scoutens information i Scoutnet. Information om hur du uppdaterar Scoutnet finns här

Betala in lägeravgiften till Mälarscouternas plusgiro, 15 98 17-6. Ange scoutens namn som referens på betalningen. När anmälan är inskickad och vi har mottagit betalningen är du definitivanmäld. Vid avanmälan tas en avgift på 500 kr. Vid avanmälan efter 1 juni sker ingen återbetalning. Anmäl dig redan idag, så kan vi bättre planera roliga aktiviteter för alla!

Du förälder - häng med som ledare

På scoutläger är vi ett stort gäng ledare som hjälps åt att bland annat laga mat, leda aktiviteter och bygga upp lägerplatsen. Som ledare åker du utanför en föräldraroll, eftersom en viktig del av scouting är att klara sig själv. Trots det är det en utmärkt möjlighet att skapa gemensamma minnen med din scout. Vill du engagera dig och vara en del av vårt läger? Gå in på malarscouterna.se och anmäl dig som ledare! Ledare t.o.m. 26 år betalar 300 kr och övriga ledare betalar 600 kr.

Mer information och kontakt

I början av juni skickas lägerbrev 2 ut till alla anmälda, där får ni information om resa, exakta tider, packlista med mera. Vid frågor eller funderingar, kontakta ledarna på din avdelning eller lägerchefen Teo Elmfeldt på starcamp2016@malarscouterna.se.