Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

Vi lämnar den gråa vardagen för ett färgglatt, blinkande liv med puls och spex. Vid Marsbäckens strand upplever vi en fantastisk tid, för länge sedan - men ändå just nu. Häng med och hjälp oss att göra lägret till en fest!

Välkommen till Mälarscouternas sommarläger

Varje sommar anordnar vi ett veckolångt läger någonstans i Sverige för alla Mälarscouternas medlemmar. På programmet står äventyr och utmaningar i naturen och på sjön tillsammans med nya och gamla kompisar. På läger bor vi i tält, badar, lagar mat och äter utomhus och får möjlighet att testa många roliga aktiviteter! Läs mer från våra tidigare läger på: https://malarscouterna.se/arrangemang/lager

Plats, Tid och pris

I år åker vi abonnerad buss till Marsbäckens lägerplats i Västervik. Resan tar ca 3,5 timmar.

  • Spårare: 4 dygn, tisdag 6 aug. - lördag 10 aug. Pris: 2000 kr.
  • Upptäckare, Äventyrare och Utmanare: 6 dygn: söndag 4 aug. - lördag 10 aug. Pris: 2700 kr.

Anmälan är nu öppen!

Anmäl dig på malarscouterna.se och betala in lägeravgiften till Mälarscouternas plusgiro, 15 98 17-6 eller SWISH 123 609 64 81 Ange scoutens namn och avdelning som referens på betalningen. Sista anmälnings- och betalningsdag är 30 april. Vid avanmälan efter 1 juni sker ingen återbetalning.

Förälder – häng med som ledare!

På scoutläger är vi ett stort gäng ledare som hjälps åt att bland annat laga mat, leda aktiviteter och bygga upp lägerplatsen. Som ledare åker du utanför din föräldraroll. En viktig del av scouting är att scouten får lära sig att klara sig själv i en trygg miljö. Vill du engagera dig och vara en del av vårt läger? Läs mer om rollen på https://malarscouterna.se och anmäl dig som ledare! Ledare över 26 år betalar 600 kr, t.om. 26 betalar 300 kr.

Mer information

Lägerbrev 2 skickas ut till alla anmälda i början av juni. Där får ni detaljerad information om resa, packlista med mera. Om du undrar något, prata med dina ledare eller hör av dig till lägercheferna Smilla Lundstedt Mannervik och Magnus Hasselquist på lagerchef@malarscouterna.se