Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

kattegatt2014-lagerbrev1-240

Snart är det sommar och årets höjdpunkt, scoutläger! I år åker vi till Kragenäs på Västkusten. Det blir ett äventyrligt läger med glädje och inspiration genom bus, lek och skratt. Vi kommer att skapa ett tryggt läger med bra balans mellan rutiner och spontanitet. Genom att alla integreras och känner sig delaktiga skapar vi starka och givande relationer. Med minst 320 400 sekunder på lägret kommer vi att hinna uppleva mycket och bli ännu mer redo för livet.

Tid, pris och anmälan

  Utresa  Hemresa  Pris 
Utmanare 26 juli 2 augusti 2500 kr
Äventyrare 26 juli 2 augusti 2500 kr
Upptäckare 26 juli 2 augusti 2500 kr
Spårare 29 juli 2 augusti 1800 kr

Anmälan öppnar vecka 10 på Mälarscouternas hemsida, malarscouterna.se och sker i två steg. Anmäl dig först på malarscouterna.se och betala sedan in lägeravgiften till Mälarscouternas plusgiro, 15 98 17-6. Ange ditt (scoutens namn) som referens på betalningen. Sista anmälnings- och betalningsdag är 30 april.

När anmälan är inskickad och vi har mottagit betalningen är du definitivanmäld. Vid avanmälan tas en avgift på 500 kr. Vid avanmälan efter 1 juni sker ingen återbetalning.

Hållbart läger

Vi strävar efter att Kattegatt 2014 ska vara ett hållbart läger där vi tänker på miljön. Maten är naturligtvis en stor del av detta. Som en del kan du som deltagare välja att äta vegetarisk kost på

detta läger, trots att vi vanligtvis inte äter det hemma.

Förälder, ledare

På scoutläger är vi ett stort gäng ledare som hjälps åt att bland annat laga mat, leda aktiviteter och bygga upp lägerplatsen. Vill du engagera dig och vara en del av vårt läger? Anmäl dig på malarscouterna.se som ledare.

Mer info och kontakt

I början av juni skickas lägerbrev 2 ut till alla anmälda, där får ni information om resa, exakta tider, packlista med mera. Vid frågor eller funderingar, kontakta ledarna på din avdelning eller lägerchefen Lovisa.

 

 

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!