Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

Hej alla taggade lägerdeltagare! Nu bär det snart av till Kopparbo, men innan dess lite kort information om hur vi hanterar eventuell smittspridning, specifikt covid som återigen ökar.

Stanna hemma om du är sjuk

Är du sjuk och hängig, stanna hemma tills det blir bättre. Detta gäller särskilt om du har bekräftad covid-19. Håll kontakt med sjukvårdsansvarig Teo så kan det nog gå att komma iväg när du är frisk.

Om du blir sjuk under lägret

Det finns många olika anledningar till att bli sjuk eller hängig under lägret. För scouter som på grund av detta har svårt att delta i aktiviteterna kontaktar vi vårdnadshavare direkt och hanterar utifrån utvecklingen. Vi erbjuder lugnt utrymme att koppla av och ser till att det finns förutsättningar att bli bättre. Fortsätter symtomen ca ett dygn behöver scouten komma hem, vilket vi löser i kontakt med vårdnadshavare.

Riskgrupp

Om en scout eller ledare är i riskgrupp för allvarlig sjukdom vid covid-19 så behöver vi i lägerledningen få veta detta för att kunna anpassa smittspridningsåtgärderna. Skicka in detta som kompletterande information genom att fylla i formuläret här, innan utfärd: Kompletterande hälsoinformation Borgen 22

Återbetalning

Vid avanmälan efter första juni sker ingen återbetalning. Däremot vill vi förstås göra det lättare att vara ärlig med eventuella sjukdomssymptom, och kommer därför erbjuda en återbetalning per missad dag på en del av beloppet för den som inte kan delta på grund av sjukdom, men det återstår att se hur mycket. Eftersom alla våra kostnader för lägret redan är fasta så begränsas vår möjlighet till återbetalning och kostnaderna täcks av Mälarscouterna.

Kontaktinformation

  • För frågor kring sjukdom, säkerhet och smittskydd, kontakta Teo Elmfeldt via 070-49 40 350 eller sakerhet@malarscouterna.se
  • För allmänna frågor kring lägret, kontakta Lägercheferna Paulina, Lagge (0769 458452) och Viktor (073 997 53 54) via telefon eller lagerchef@malarscouterna.se

Scouthälsningar,
Lägercheferna Paulina, Lagge och Viktor, lagerchef@malarscouterna och Sjukvårds- och säkerhetsansvarig Teo

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!