Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

Avslutningshajk-7x 001Nu sjunger vår stuga Kåken på Lovö på sista versen, men årets avslutningshajk hinner vi med! Vi kommer sova i tält eller vindskydd, äta god mat, vara utomhus hela helgen och umgås.

Lördag 24 maj

  • Spårarna samlas klockan 9.30 på Kåkens parkering.
  • Upptäckarna samlas klockan 10.00 på Kåkens parkering.
  • Äventyrarna samlas 9.30 i Karsvik för att cykla ut till Kåken.
  • Utmanarna, är välkomna redan på fredagskvällen.

Det är lite ont om plats på parkeringen vid Kåken och även på de sista skogsvägarna fram till parkeringen så hjälp oss gärna genom att samåka och göra snabba avlämningar och hämtningar av scouterna. Följ skyltar och instruktioner vid parkeringen för att undvika mötande trafik. Vägbeskrivning till Kåken hittar du på Kåken-sidan - klicka här.

Söndag 25 maj

På söndagen klockan 11:00 har vi en kort avslutning med märkesutdelning vid Kåken och 11:30 bjuder Mälarscouterna alla scouter med familjer på grillad korv med bröd. Hajken är slut klockan 12:30.

För er som inte kan vara med på avslutningshajken men vill ta en sista titt i vår scoutstuga Kåken för att t.e.x återuppleva känslan av att ligga i en slaf, är det öppet hus på söndag 25/5 12 - 15 efter Mälarscouternas avslutningshajk.

Efter sommaren kommer delar från huset att demonteras och därefter kommer huset rivas då det ligger i vägen för Förbifart Stockholm.

En ny scoutstuga för Mälarscouterna har börjat byggas på västra Lovön vid Rävstenen. Den bekostas till största delen av Trafikverket. Nya Kåken gruppen kommer finnas på plats för att informera om "Nya Kåken"

Välkomna önskar // Nya Kåken gruppen

Utrustning

En utrustningslista hittar du om du klickar här.

Anmälan

Anmälan på mötet under vecka 20 (senast 15 maj) tillsammans med 200 kr.

Om du inte har kontanter kan du betala på här och ta med kvittot som betalning.

{nicepaypal:pay|200|Avslutningshajk 2014}

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!