Välkommen till JOTI 2020!

Var? Online!

När? Fredag 16e Oktober tom Söndag 18e Oktober

JOTI 2020 är ett jamboree online. Du kan träffa nya scouter, kolla på live show och kan hitta massor av roliga aktiviteter. I år kommer vi inte ha något fysiskt JOTI, däremot uppmanas alla scouter i äventyrar-ålder och uppåt att vara med hemifrån. Innan du börjar delta på JOTI ska du läsa igenom https://www.jotajoti.info/be-safe med en föräldrer/ledare. Efter det är det fritt fram att delta på jamboreet.

Om du deltagit på JOTI 2020 och chattat med minst fem personer kommer du kunna hämta upp det officiella deltagarmärket i karsvik i efterhand. Fyll i följande formulär för att visa att du har deltagit och därmed få märket: https://forms.gle/dcTKP3vJnP8eR7NK9.

Hur deltar jag på JOTI 2020?

För en översikt över vad du kan göra på JOTI går du in på https://www.jotajoti.info/programme. Här hittar du länkar till massor av olika aktiviteter genom att klicka på kartan. JOTI börjar klockan 14:00 på fredagen (16/10) med en öppningsceremoni. Detta kommer sändas på https://www.jotajoti.info/live. Under evengemenaget kommer det även sändas anant på livestreamen. Programmet hittar du här https://www.jotajoti.info/agenda?camp=609. Om du vill chatta med scouter från andra länder kan du göra det via följande hemsida: https://webchat.scoutlink.net/#/connect (tänk på att inte lämna ut personliga uppgifter!). När du kommunicerar med scout under JOTI kan det hända att folk frågar om din JID. JID är en kod som används för Jamboree Puzzle. Varje person/grupp som deltar på Jamboree får en JID kod. Dessa koder byter man med andra deltagare som man chattar med. För mer info kring Jamboree Puzzle (JamPuz), gå in på jotajoti.info/jampuz.

Vår JID: 5SE74E (För att få en egen JID kod så går du in på https://www.jotajoti.info/ och klicka på knappen Register now. Sedan skapar du ett scout.org konto och registrerar dig på Jamboree. När du är färdig med registreringen kommer du kunna se din JID kod under din profil.)