Vågorné

Utmanarlaget Vågorné har möten på söndagar 19:00-21:00.

Nu är en preliminär terminsplanering för vårterminen 2022 på Vågorné satt! För att inte missa eventuella uppdateringar, prenumerera gärna på kalendern eller titta på dokumentet direkt på MS-driven här.

För att läsa dokumentet på drive krävs att ni är inloggade med era MS-konton. Kontakta oss ledare eller IT-gruppen ifall ni har problem med inloggning.

Nästa helg är det dags för Luciahajk och det är nu möjligt att anmäla sig! För att planeringsgruppen ska kunna planera inköp i god tid är det viktigt att ni anmäler er så fort som möjligt, helst senast tisdag 30 december. Ni anmäler er här, eller genom att går in på "Appar" > "Anmälan" som inloggade på hemsidan. Har ni tekniska problem med anmälan, kontakta IT-gruppen på it@malarscouterna.se
 
Vad? Luciahajk
Var? K2 (Mälarscouternas stuga på Lovön)
När? fredag 3:e december kl. 19 ⁠– söndag 5:e december kl. 12
Pris? 200 kr
Anmälan? här
 
Mer detaljer kommer inom kort (antingen i chatten eller via mejl).

Nu är en preliminär terminsplanering för höstterminen 2021 på Vågorné satt! För att inte missa eventuella uppdateringar, prenumerera gärna på kalendern eller titta på dokumentet direkt på MS-driven här.

För att läsa dokumentet på drive krävs att ni är inloggade med era MS-konton. Kontakta oss ledare eller IT-gruppen ifall ni har problem med inloggning. 

Efter att ha haft möten på onsdagar i ett år, är det nu dags för oss att följa den pågående trenden bland Mälarscouternas utmanare och köra på söndagar istället. Vågornés nya mötestid är därför söndagar kl. 19-21.

Här är terminsplaneringen för vårterminen 2021 på Vågorné.