Svamporné

Utmanarlaget Svamporné har möten på söndagar 19:00-21:00.

Vi arrangerar ert kalas!

Mälarscouternas utmanarlag Svamporné (scouter 17-18 år) arrangerar barnkalas i Bromma. Vi håller i kalas  på lördagar och söndagar, kl 11-13 och 15-17. Vi ordnar med lokal, lekar, godispåsar, barnpassning och aktiviteter på ert kalas. Sist men inte minst så tar vi hand om all städning. Vi leker både inne och ute och kan även ordna en aktivitet för föräldrarna om så önskas. Kalasen anpassas alltid efter barn och föräldrars önskemål.

Kostnaden för ett kalas är 3500 kronor för två timmar och upp till ca 25 barn. Då ingår lokal, städning efter kalaset, dekor, servis, godispåsar till alla barn, planering av kalas, samt scouter som tar hand om allt. Tårta står ni föräldrar för, resten fixar vi!

Bokningar sker via mejl och har du vidare frågor eller funderingar går det bra att maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Överskottet från kalasen går till oss utmanares tredjeårsresa till USA! Det är det sista vi gör tillsammans innan vår scouttid avslutas och vi blir ledare.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi är nu fullbokade våren 2018 - kontakta oss gärna angående hösten!