Neptuneorné

Utmanarlaget Neptuneorné har möten på måndagar 19:00-21:00.

Hejsan alla scouter i Neptuneorne!

det börjar dra ihop sig till start på höstens möten och jag tänkte föreslå att vi ses första mötet söndag den 27/8 klockan 19.00 i Karsvik. Lite osäker på när programmet drar igång på allvar men vi kanske kan börja där så smått i alla fall. Funkar inte tiden så hojta - annars räknar jag med att vi ses där och då!  

I alla fall - skall bli kul att spendera detta året med er! Tänkte ni kanske vill veta lite om mig, vi har inte setts så mycket än så länge men i alla fall så har jag varit ledare för upptäckaravdelningar under tre år, först med Kräftorna och senaste året med Laxarna. Har haft alla mina tre döttrar i MS men nu är det Ebba, min äldsta dotter, som är med i årets förstaårsutmanarlag. Ida och Moa som är 12 år håller mest på med basket i Blackeberg där jag också hjälper till emellanåt men mer som tillfälligt stöd när det behövs. Mina barn har jag varannan vecka, vilket ibland innebär att jag behöver anpassa min planering, men hoppas inte det skall påverka vår verksamhet för mycket.

I övrigt så har jag ingen direkt scoutbakgrund utan har hållit på med framförallt orientering och "allmänt friluftsliv" i min ungdom. Paddling, klättring, långfärdsskridsko, orientering förstås, mountainbikecykling och mycket annat gillar jag att hålla på med men senaste året har det framförallt handlat om dans för min del i form av salsa, bachata och kizomba, dvs latinska 8-danser.  

Ja, det var lite om mig och lite om vårt första möte. Har ni några tankar och funderingar så är ni jättevälkomna att höra av er antingen på mailen eller telefonen! 

Mail Håkan Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tele Håkan 072 209 06 57 eller 070 359 62 06

Tröjor och kigurumis!

 

Jag hade tänkt beställa dem nu och behöver få in era storlekar som ni ska ha!
Tänk på att de flesta av er fortfarnade växer och kanske då ska ta en större storlek så ni kan ha plaggen de 3 åren ni är Neptuneare!

ta med på de kommande möterna!

/Micke

Hej!


På onsdag var det dags igen då ska vi rita och måla. Ett riktigt konstnärs möte haha!

ansvarig på mötet är: Agnes Bok
Plats karsvik 19.00-21.00.

Om ni föräldrar undrar nått hör gärna av er till oss ledare!

Med vänlig hälsning

Mikael & Sebastian

Hej!

 

Nu har vi äntligen en egen sida på webben. här kommer vi försöka lägga upp så mycket info som möjligt om vad vi ska göra under kommande möten och ifall vi har någon planerad hajk.

 

Om ni föräldrar undrar något, kontakta gärna mig eller Sebastian så ska vi försöka hjälpa er.

mvh

Mikael