Fyrorné

Utmanarlaget Fyrorné har möten på söndagar 19:00-21:00.

Hej alla Fyrornéare!

Vi ledare vill tacka alla er för en helt fantastisk termin! Vilka häftiga, roliga och kreativa möten ni har skapat! Vi ser fram emot flera terminer med er.

På dagens sista möte pratade vi lite om hur terminen har varit och sedan hade vi en femkamp tillsammans med Kometorné och några av de som ska bli nya utmanare. 

 

Vi ser verkligen fram emot att få träffa er igen till nästa termin, och på sommarens läger!

Ha en underbar sommar så ses vi!

Önskar

Sofie, Fredrik och Alexander

Bilagor
Ladda ner den här filen (IMG_20200531_202847.jpg)IMG_20200531_202847.jpg[ ][ ]

Se den bifogade filen för Terminsplanering och grupper.

Välkomna på Luciahajk!

Luciahajken är här! Det är en av de mest uppskattade hajkerna på året där vi på avdelningen träffas över en helg (fredag kväll 20:00 till söndag 12:00) och julbakar, myser och har kul! Anmälan är öppen till på tisdag 3/12 så se till att anmäla er innan dess!

Pris och anmälan

Anmälan till hajken sker genom att gå in på https://malarscouterna.se/app/anmalan och logga in. Efter inloggning kan det vara nödvändigt att hitta tillbaka till Appar - Anmälan, där du hittar anmälningsformuläret. Gör detta senast på tisdag 3/12. Hajken kostar 300 kronor, som betalas via swish i samband med anmälan. Om hajkavgiften är ett problem, hör av dig till ledare.fyrorne@malarscouterna.se så löser vi det.

 

Julklappsbyte & övrigt

På hajken kommer vi även ha ett julklappsbyte, så alla scouter ska ha med en egen present som de själva skulle uppskatta (värde på 50kr ungefär). Vi kommer mest att vara inne, men se till att ha med varma kläder iallafall eftersom vi kommer vara ute en del. Den som vill bada kallt kommer få tillfälle att göra det under hajken :)

Transport till hajken?

Vi kommer hålla till i Lemshaga, en scoutlokal på Ingarö. Det är en jättefin stuga men den ligger ganska långt bort, vilket är varför vi kommer under veckan se om vi kan fixa skjuts till alla. Om vi inte har lagom med bilplatser kommer vi åka kommunalt från Brommaplan med ett tåg som går 18:30 på fredagskvällen.

Meddela gärna om ni har möjlighet att skjutsa i bil, och hur många lediga platser. Maila med ett svar på detta mail senast torsdag 20:00 (ledare.fyrorne@malarscouterna.se)

Stugans adress: Fårholmsvägen 8

 

 

Lucia hajk: 6 december till 8 december (anmälan kommer)

Vi har nu beslutat att ha möten söndagar 19-21 (preliminärt). Om mötet börjar en annan tid/plats än vanligt ska detta meddelas av de ansvariga i förväg.