Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

Vårterminen 2022 är väl i gång och vi är så glada för att valarna är friska och raska och full av energi på måndagskvällarna. Vi har haft flera möten nu när vi har en paus över sportloven.  Teman så långt i vår har varit isvett, vårdkasar, mat och mys! Hela programmet hittar ni i botten av denna artikeln.

{joomplucat:743 limit=2|columns=1|ordering=random}

Möten efter sportloven kan vara både inne och ute och på andra platser än i Karsvik så var säker på att du vet vart du ska (och vilka kläder/utrustning du behöver) varje måndagkväll!

 

Den 12 mars hoppas vi på en dagshajk. Inbjudan och mer information kommer under sportlovet.

I slutet av april ska vi igen börja fira Valborg. Både scouter och vuxna kan få hjälpa till på Valarnas stand så vi alla kan få vara med och fira.

Den 7 maj är det Scouternas dag, vill Valarna stilla med et lag i denna scouttävling? Det brukar vara en heldag med mys, roligheter och spännande utmaningar. Här är det kanske behov för en förälder eller två för att toppa laget med funktionärer.

Den 28-29 maj blir det avslutningshajk vid K2, där vi hittar på roligheter tillsammans med alla andra mälarscouter.

Årets sommarläger Borgen är 25-31 juli lite söder om Stockholm och vi hoppas att många Valar vill följa med i år.

Vårens terminsplanering hittar ni här!

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!