Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

Den 20-21 november var ett gäng trevliga valar med ledare på hajk till K2. Dagen började med nydelig vandringsväder och grillunch på den nya grillplatsen längs Rävstensstigen. När vi hade visat våra skills med muurikan, vandrade vi vidare till K2 där vi packade ut och gjorde hantverk för hajkens märke, spelade spel innan det var dags för hajkens stora utmaning - mörkerspåret. Muurikan kom igen fram och serverade rykande färska krabbelurer innan solen gick ned och det var dags att hitta ljuset i mörkret. Scouterna skulle ta sig genom spåret första delen utan ficklampa, sen med ficklampa sista biten hem igen.

joomplu:34366

Alla scouter bestod testet och ingen gick vilse :-)

Efteråt var det dags för matpatruller där scouterna diskade upp med både middag, dessert och diskningsteam. Vilken fröjd det är att vara ledare för dessa scouter!

joomplu:34379joomplu:34376joomplu:34389

Kvällen avslutades med lägerbål (och minst 25 elefanter på lina) och glögg och pepparkakor. 

Det blev få timmar på kudden, och mycket skoj till sena kvällen. Morgonen efter var det dags att packa och vandra tillbaka och i fantastisk väder för att vila upp sig inför nästa äventyr!

joomplu:34380

Bilder från hajken hittar ni i Galleriet

 

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!