Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?
Nu är det inte länge kvar innan scoutterminen kickar igång igen! Vi ledare är mer än taggade på allt roligt vi ska få göra tillsammans! Vi ser fram emot hajker, spännande äventyr, kluriga utmaningar och många skratt med vänner! Hoppas ni är lika taggade!
 
Terminens första möte är den 20 januari kl 19.00-20.30 i Karsvik. 
 
Denna termin kommer se lite annorlunda ut med samlingsplatser. Mälarscouterna har i höstas hyrt en ytterligare lokal som ligger under pizzerian på Ängby Torg. Vi hade en namntävling för lokalen och vinnande bidraget var Kammaren. Kammaren kommer användas enligt en rullande schema, så vi kommer samlas där var tredje vecka. 
 
Terminsprogrammet kommer jag skicka till er nästa vecka när vi ledare har träffats och snackat ihop oss. I terminsprogrammet kommer det stå vilka veckor vi samlas vid Ängby Torg. Vi hoppas att det inte kommer vara några problem, och påminnelsemejl kommer självklart komma veckan innan vi är i nya lokalen vid Ängby Torg. Första mötet ses vi som vanligt i Karsvik.
 
Terminsprogram bifogat
 
Varmt välkomna till en ny termin alla Valar!

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!