Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?
Hej alla upptäckarföräldrar!
 
Fredag till lördag, 1-2 december, så är det dags för discohajk för alla Mälarscouternas upptäckare. Vi träffas 18.00 vid parkeringen Norrbyskog och går därefter gemensamt till K2. Under kvällen kommer vi äta middag, hålla disco och eventuellt se på en film. Det finns möjlighet för de som vill att sova över, annars går det att hämtas under kvällen. Hämtning under kvällen måste planeras i samspråk med ledare. Klockan 11 på lördagen är hajken slut, och då är det hämtning vid parkeringen Norrbyskog.
 
Anmäl din scout här:
 
Sista dagen för anmälan är på fredag (24:e nov), efter det kommer vi kunna planera hajken, när vi vet hur många som kommer. Mer info kommer när hajken närmar sig. Det är inte säkert att alla som vill sova över kommer kunna göra det. Eftersom sovplatserna inomhus är begränsade kommer vi tillämpa först-till-kvarn-principen bland dem som inte kan tänka sig att sova utomhus. Det finns som alternativ i anmälan.
 
Hajken kostar 150 kronor, som ska betalas in till Mälarscouternas swish 123 609 64 81 i samband med anmälan.
 
För att det ska gå att genomföra hajken så bra som möjligt så vill vi ha extra hjälp från föräldrar. Både bara under kvällen och hela hajken. Om du kan följa med som extraledare, skriv gärna till mig med detaljer.
 
Varmt välkomna på discohajk!

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!