Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

Hej alla val-föräldrar!

 
Här finns planeringen för terminen bifogad
 
Att observera är hajkerna 7-8:e oktober (lör-sön) och 1-2 december (fre-lör), och ljuskvällen 23:e september. Mer info om ljuskvällen finns här [länk], mer info om hajkerna kommer när de närmar sig.
 
Att tänka på vid lämning och hämtning till mötena är parkering. Parkera på Vultejusvägen för att inte störa grannarna. Vidare instruktioner finns här: [länk]
 
Det är också jätteviktigt att alla går in och registrerar hälsoinformation på hemsidan. Det är omöjligt för oss ledare att kunna hjälpa till om vi inte vet vad som behövs. Instruktioner finns här: [länk]. Även om det inte finns något att rapportera så behöver vi veta att informationen är uppdaterad. Alla måste därför gå in och ändra sista fältet med datum för senaste uppdatering, så vi ledare vet vilka som inte rapporterat in. Kom jättegärna med feedback på detta så vi vet hur vi ska tänka kring hälsoinformation i framtiden. Om något strular, be gärna om hjälp!
 
Välkomna till en första termin med Valarna!
Teo Elmfeldt, Avdelningsledare Valarna

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!