Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?
Hej alla scouter och scoutföräldrar!

Nästa vecka drar scoutterminen igång, och med den Valarnas första år. Valarna är nämligen en helt ny upptäckaravdelning, dit äldre Myror och nyantagna scouter välkomnas. Varmt välkomna!

Första mötet är nästa vecka på måndagen den 28:e augusti klockan 19.00-20.30 i vår scoutlokal Karsvik. Därefter kommer mötena hållas samma tid, samma plats, varje vecka, med undantag för höstlovet vecka 44 (30:e oktober). Terminens sista möte är den 5:e december, men innan dess kommer vi hinna göra massor med roligheter :)
Ett terminsprogram kommer att delas ut någon av de första gångerna. Bland höjdpunkterna finns en hajk som kommer ske 7-8:e oktober, och ännu en 8-9:e december. Boka in detta redan nu! Ni är också varmt välkomna till Mälarscouternas ljuskväll den 23:e september, information om detta liksom mycket annat finns på vår hemsida, malarscouterna.se.

Under året så kan vi komma att behöva viss hjälp från er föräldrar, dels under hajker men även under vanliga möten. Vi återkommer med mer information när detta blir aktuellt. Alla föräldrar som vill är varmt välkomna att komma som hjälpledare på möten, så länge vi får viss förvarning, för att få inblick i verksamheten och kunna avlasta oss ledare.

Till varje möte ska scouterna ha med sig kläder efter väder, dvs oömma, varma kläder samt regnkläder vid behov. Innan första mötet, se till att registrera hälsoinformation enligt guide på hemsidan. Vill du av någon anledning inte registrera den informationen digitalt, ta det direkt med oss ledare så behandlar vi det extra försiktigt.
 
Fråga gärna mig om det finns minsta oklarheter om någonting. Varmt välkomna till hösterminen 2017 på Valarna!
 
Teo Elmfeldt
 

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!