Varmt välkommen på terminens första hajk som går av stapeln på Gåseborg - Laxarna på fortet! Det blir en hajk fylld med äventyr och tillsammans ska vi tälta, laga mat och mysa järnet. Detta vill du inte missa!

Tider

Vi samlas kl 11 lördagen den 28 september på parkeringen vid Skogsbergskroken 24 i Hässelby. Hajken avslutas på samma plats kl 10 söndagen den 29 september.

Anmälan

Du anmäler din scout till hajken genom att logga in på malarscouterna.se senaste den 24 september. När du loggat in går du in på Appar och väljer hajkanmälan, fyller i uppgifter och skickar in. Därefter betalar du 150 kronor via swish enligt instruktion. Sen är anmälan klar! Har du frågor kring anmälan, hör av dig till Henriette (se kontaktuppgifter nedan) eller it@malarscouterna.se.

Medföljande förälder

Du får gärna följa med som ledare på hajken. Skriv så fall in detta i anmälan.

Utrustning

På hajken kommer att vi att vara ute hela dagen och sova i tält på natten. Det är viktigt att scouterna har bra med kläder, både med sig och på sig,  så att de håller sig varma och torra oavsett väder. På malarscouterna.se finns en bra utrustningslista.Har du frågor och fundering om hajken kontakta ledaren Henriette

henriette.wejdmark@malarscouterna.se

Tfn: 0703 23 40 42