Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

Välkommen på Discohajk 2019!

Fredag till lördag, 22:e november till 23 november, så är det dags för discohajk för alla Mälarscouternas upptäckare. Under kvällen kommer vi äta middag, hålla disco och eventuellt se lite film. Det blir en mysig och rolig kväll, vi hoppas att många vill komma! Det kommer serveras middag på fredagen och frukost på lördagen.

Hämtning och lämning

Vi träffas 18.00 vid parkeringen Norrbyskog och går därefter gemensamt till K2. Det finns möjlighet för de som vill att sova över, annars går det att hämtas under kvällen. Hämtning under kvällen sker klockan 22.30 vid parkeringen Vattenverket. Klockan 11.00 på lördagen är hajken slut, och då är det hämtning vid parkeringen Norrbyskog. Vi uppmuntrar till samåkning.

Packning

Som utgångspunkt rekommenderas den vanliga packlistan, men långt ifrån allt behövs eftersom vi sover inomhus på K2. Däremot är det viktigt med ficklampa/pannlampa och kläder/skor som klarar skogsvandringen mellan parkeringen och K2. Det kommer vara mörkt och vandringen kommer pågå 30-45 minuter.

Anmälan: Anmälan sker via hemsidan. Skriv om du sover över och ifall du har några musikönskningar!

Hajken kostar 100 kronor, som ska betalas in till Mälarscouternas swish 123 609 64 81 i samband med anmälan. Följ instruktioner vid anmälan

Hjälp till som ledare!

För att det ska gå att genomföra hajken så bra som möjligt så vill vi ha extra hjälp från föräldrar. Både bara under kvällen och hela hajken. Om du kan följa med som extraledare, anmäl detta i samma anmälan som till din scout.

Varmt välkomna på discohajk!

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!