Jakten på den försvunne scouten!

 

Den mystiske försvunne scouten som ryktas ses med jämna mellanrum i trakterna kring Älta har åter skymtats av några svampplockare. Han har dykt upp vid flera tillfällen ända sedan början av 1900-talet då scouterna Lisa Varg och Kalle Gröngöling första gången stötte på honom under en lördagsutflykt. Det har under åren visat sig att det bara är scouter som han vill närma sig och vid några tillfällen även pratat med. Vi på Karparna har därför blivit ombedda att hjälpa till att lösa det snart hundraåriga mysteriet med ”Den försvunne scouten” då vi har hajk just i det området där han senast sågs. Så packa ryggsäcken och häng med för det här blir spännande!!! Ska vi hitta scouten som försvann???

 

Vi kommer ta oss fram längs en bit av Sörmlandsleden och tar oss därför gemensamt från Karsvik med SL till starten söder om stan.

Tider

För att kunna följa med behöver man infinna sig vid Karsvik kl. 8:30 lördagen den 5:e oktober. 

Avslut sker senast 12:00 söndagen den 6:e oktober, även det vid Karsvik.

 

Anmälan

Anmälan sker via Mälarscouternas hemsida senast 3:e oktober. Logga in på hemsidan med samma inloggning som till scoutnet. Gå in på Appar => Hajkanmälan, skriv in detaljerna och skicka in. Hajken kostar 200 kr, vilket betalas via swish i samband med anmälan enligt instruktion. Sen är anmälan klar! Har ni några frågor kring anmälan, hör av er till mig eller it@malarscouterna.se

Följ med som förälder!

Du är varmt välkommen att följa med som ledare på hajken! Vi ledare uppskattar all hjälp vi kan få. Skriv in detta i anmälan. Som ledare följer du med gratis.

Utrustning

Utgå från Mälarscouternas packlista. Vad gäller kniv rekommenderar vi Mora Scout 39 eller motsvarande kniv med dubbel parerstång.

Varmt välkomna!

Ledarna på Karparna