Fredag till lördag, 30:e november till 1:a december, så är det dags för discohajk för alla Mälarscouternas upptäckare. Under kvällen kommer vi äta middag, hålla disco och eventuellt se lite film. Det blir en mysig och rolig kväll, vi hoppas att många vill komma!

Hämtning och lämning

  • Vi träffas 18.00 vid parkeringen Norrbyskog och går därefter gemensamt till K2.
  • Det finns möjlighet för de som vill att sova över, annars går det att hämtas under kvällen. Hämtning under kvällen sker klockan 22.30 vid parkeringen Vattenverket.
  • Klockan 11.00 på lördagen är hajken slut, och då är det hämtning vid parkeringen Norrbyskog.
  • Vi uppmuntrar till samåkning. För koordinering av hämtning/lämning hänvisas till valarna@malarscouterna.selaxarna@malarscouterna.sekraftorna@malarscouterna.se respektive karparna@malarscouterna.se beroende på avdelning. Dessa maillistor går till alla föräldrar kopplade till avdelningen, och du kan bara maila till en maillista du är kopplad till, med den mailaddressen som är inlagd i scoutnet (dvs de adresser som får detta mail).

Praktisk information

  • Det finns ingen tydligt packlista. Som utgångspunkt rekommenderas den vanliga packlistan, https://malarscouterna.se/bra/utrustningslista/247-utrustningslista, men långt ifrån allt behövs. Däremot är det viktigt med ficklampa/pannlampa och kläder/skor som klarar skogsvandringen mellan parkeringen och K2. Det kommer vara mörkt och vandringen kommer pågå 30-45 minuter. Detta gäller alla deltagare.
  • Det kommer serveras middag på fredagen och frukost på lördagen

Anmälan

Anmäl din scout genom att logga in på hemsidan och gå in under Appar -> Anmälan. Där dyker Discohajk upp som alternativ. Hör av dig till mig om du stöter på problem med detta. Skriv i fältet övrigt ifall din scout sover över eller inte. Vi välkomnar musikönskningar i förväg, skriv också dessa under övrigt.

Sista dagen för anmälan är på måndag 26:e november.

Kostnad

Hajken kostar 100 kronor, som ska betalas in till Mälarscouternas swish 123 609 64 81 i samband med anmälan. Följ instruktioner vid anmälan.

Hjälp till som ledare!

För att det ska gå att genomföra hajken så bra som möjligt så vill vi ha extra hjälp från föräldrar. Både bara under kvällen och hela hajken. Om du kan följa med som extraledare, anmäl detta i samma anmälan som till din scout.

Varmt välkomna på discohajk!

önskar Upptäckarledarna
genom Teo, Valarna