En uggla kom helt nyss med ett brev till spindlarna, med ett meddelande att de har blivit antagna till Hogwarts! Den 1-2 april kommer vi anta utmaningen att gå trolldomsskola på Hogwarts/K2!

Var

Vi kommer att hålla till på Mälarscouternas stuga K2 på Lovön

När               

Samling vid Norrby parkering på Lovön kl 10:00 den 1 april. Vi uppmuntrar samåkning! Var ligger Norrby?

Hämtning sker vid K2 söndag den 2 april kl 10:00. Parkera vid vattenverket och promenera ca 2 km till K2 för hämtning. Karta över K2 och de olika parkeringarna

Obs att hämtning och lämning alltså är på två olika ställen.

Hur

Vi kommer att vara ute i stort sett hela hajken. Middag samt övernattning sker dock inomhus. All mat köps in centralt, det gäller även mellanmål och lördagsgodis. Scouterna bär själva sin packning från Norrby parkering till K2, en promenad i skogen om ca 2 km.

Vill man klä ut sig till sin favorit-karaktär i Harry Potter så går det jättebra!

 Utrustning

Det är viktigt att ha på sig varma kläder, skor/stövlar som klarar väta, ett torrt ombyte av underställ, mössa/vantar, regnkläder samt sovsäck/liggunderlag.  packlista finns på Mälarscouternas hemsida under fliken ”bra att ha” – ”utrustningslista”) Alla scouter har med sina egna matsaker i plast och en diskhandduk. Packa tillsammans med scouterna, så att de hittar sina grejor. Alla elektroniksaker lämnas hemma.

 

Medföljande förälder

Vill man som förälder följa med på vår hajk så man varmt välkommen! Vi vill gärna ha sällskap av ett par föräldrar som är med antingen över dagen eller hela hajken. I så fall får du hjälpa till med matlagning, diskning eller andra uppdrag. Anmäl dig tillsammans med scouten. Du som förälder betalar inte hajkavgift.

 

Viktigt

Se till att kontaktuppgifter och hälsodeklaration är uppdaterad på Scoutnet. OBS! Nötter är helt förbjudna på hajken på grund av allergi.

 

Anmälan och kostnad

Logga in på mälarscouterna och anmäl dig.  

Kostnad för hajken är 350 kronor. Sista anmälningsdag för hajken är 21 mars.

 

Hälsningar från spindelledarna genom Maria Berglund, tel 0703-653318

Fler kontaktuppgifter under hajken:

Karin Odelius, tel.nr 072-350 82 90

Frederick Lind, tel.nr 070-684 29 90