Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?
 
Torsdag den 28/1 drog vårterminen igång på Spindlarna. Som vanligt träffas vi alla torsdagar 18.30 vid Karsvik.  Den här terminen kommer vi att göra allt vi kan för att genomföra alla möten som planerat, och givetvis också att genomföra dem på ett corona-säkert sätt. Det innebär bland annat att vi kommer att vara ute på alla möten och att vi delar upp gruppen så ofta vi kan. Vi kommer inte heller ha aktiviteter där barnen behöver komma alltför tätt. 
 
Om det skulle vara så att coronaläget ändras, sjukdom sprids i gruppen, eller om för många ledare är sjuka eller borta så kan vi behöva ställa in möten med kort varsel. Det kommer i så fall att meddelas per mejl. Om en Spindel har sjukdomssymptom, även lindriga, så måste hen hålla sig hemma åtminstone 48 timmar efter tillfrisknande. Om en familjemedlem har testats positivt för corona gäller samma regler för oss som i skolan, dvs man kan inte komma på scoutmötet. 
 
Boka gärna in lördagen 24 april för en dagshajk med Spindlarna!
 

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!