Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

Hej alla myrföräldrar!

 
Scouternas dag närmar sig med stormsteg, så jag skulle vilja ha så många anmälningar som möjligt redan imorgon. Lite kort varsel, så ni kan anmäla er fram till strax efter mötet på måndag, men jag vill betona vikten av att ni som hinner se det här mailet anmäler er scout omedelbart. Anmälan här:
 
För tydlighetens skull, jag använder samma anmälan som till hajker, ni kan låtsas att det står "Scouternas dag" istället för hajk.
 
Scouternas dag är i år på Årstafältet, vi kommer samlas där ca 9.30. När vi fått in alla anmälningar så kommer mer detaljerad info om hur vi tar oss dit. Ni som har möjlighet att köra får gärna ange det under "övrigt" så kan vi koordinera ihop något. Sluttiden verkar vara svår att garantera, men jag håller kvar vid min tidigare uppskattning om 16.00. Mer info kommer löpande. Till dagen behövs dagspackning i form av kläder efter väder, matsäck och lite frukt som fika.
 
Imorgon på Valborg på Snorreängen så är det Myrorna som ansvarar för stationen "Spika stock", så vi hoppas på att många kommer förbi och att scouterna då kan hjälpa till med att hålla stationen. Det är kul för dem, avlastar oss ledare och självklart så är det mycket charmigare med spårarscouter som håller i stationen än att vi ledare ska göra allt. Hoppas vi ses imorgon!
 
Och glöm inte: Möte nu på måndag trots första maj!

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!